Průzkum kočárků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.7.22 16:10

Průzkum kočárků

Zdravím všechny :dance: dělám si velký průzkum kočárků a zajímaly by mě Vaše aktuální zkušenosti s kočárky. Primárně mě kvůli poměru cena/výkon zaujaly kočárky Cybex Balios S Lux, ale mnoho o něm nikde není, a Britax Römer Smile III. Pokud máte jiný, v cenové kategorii maximálně do 25 tisíc a jste spokojené, prosím i Vaše tipy :srdce: :kytka:
Požadavky na kočárek mám jednoduché - lehký, velká korba, odpružený, zvládne i mírný terén.

Moc děkuji za reakce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
95
12.7.22 16:23

Cybex Balios S Lux jsme zvažovali, ale po porovnaní na prodejne s kocarkem ABC design salsa byla volba jasná. Cybex proti ABC pusobil jako chrastítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
12.7.22 16:23

Nemám ani jeden ale máme Thule Urban Glide a nedám na něj dopustit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
12.7.22 17:02

@kvetinka-21 mame smile 3. Strasne se mi libil Priam, ale ta cena uz byla neakceptovatelna. Za me je smile v pohode, dobre se s nim jezdi. Dolu do kosiku se vejde veliky nakup, az se kolikrat divim.
Korba by mohla byt vetsi, ale ani dite nebylo prcek, takze korba by nam nestacila asi ani u jinych kocarku. V 5 mesisich sel do sportaku a nestezoval si. Sportak jde krasne do uplneho lehu.
Kufr teda kocar zabere hodne, ale na cesty na dovolenou se vejdeme.
Pokud mas nejaky dalsi dotazy, tak se klidne ozvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
12.7.22 17:07

Baliose jsem mela 3 mesice, to je asi dost vypovidajici. Je to kocarek do obchodu nebo na rovne cesty. Teren (ani mensi) nedava. Korba je mala, uzka. Lehky je tak normalne. Taky mi vadilo, ze je nizky. Takovy kocarek pro panenky.

Edit: jako hlavni mam Thule UG. Nic jineho bych uz nechtela a jako doplnek golfky.

Příspěvek upraven 12.07.22 v 17:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
12.7.22 17:48

Měla jsem Bugaboo Cameleon3, ale líbil se nám i Thule..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
12.7.22 18:30

Mam Cybex Priam a koupili jsme jeste Baby Jogger Citi Elite 2 a cybex, ac ho vzhledove miluju, je fakt jen na rovny cesty, na kazej rantl zvednout a nejezdit na kostky. Nejaky polni cesty, no, ja bych s nim na tkovou cestu nejela, dite musi bejt silene vyklepany.

Baby Jogger oproti tomu pohodlnej a funckni. Jen mi prijde hnusnej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.7.22 21:52

Od narození jsem používala Britax Römer Smile III - korbu do doby než si dcera sama sedla, cca 7 měsíců, poté párkrát sporťák a nyní jsme přikoupili Thule Urban Glide 2, a Britax budu asi prodávat. Za mě každý z těchto dvou má své plusy a mínusy 😅 byl by z nich ideální kočárek 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
27.7.22 20:43

Moment mam epriam, bgb fox2 a runner
Ecko miluju
Ale fox je prakticky plus kombo s runnerem super
Uzasna byla emmaljunga nxt90f ale je tezsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.22 13:46

Děkuji všem za odpovědi, nakonec jsem se rozhodla pro kočárek ABC design Salsa air 2022, je sice těžší (ještě ho půjdu i odzkoušet), ale podle všech recenzí a zkušeností je bytelný a zvládne i terén, takže snad to bude dobrá volba :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí