První antikoncepční pilulka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
6.6.18 22:30

První antikoncepční pilulka

Zdravím. Mám začít brát antikoncepci a dnes jsem dostala menstruaci cca ve 20 hodin. Jenže antikoncepci večer brát nechci, nevyhovuje mi to, jsem pořád někde pryč a bojím se, že bych zapomněla. Tudíž by mi to vyhovovalo v těch 17h. Byl by problém, kdybych první pilulku vzala až zítra v těch 17? Přecejen je to pořád do 24 hodin od začátku menstruace, tudíž první den krvácení. Nebo se musí první pilulka vzít hned? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
406
6.6.18 22:32

Ja nechápu, že to ještě někdo bere.
Ale abych odpověděla, vzala bych pilulku zítra ráno a pak až v pátek v 17h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
6.6.18 22:39

Vzala bych si pilulku hned a další den v 17h… Rozmezí kratší než 24h podle mě nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
6.6.18 23:05

Myslim, ze je jedno jestli to vezmes v 17 nebo 20. Ja to beru v rozmezo 19-00 a v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
6.6.18 23:10
@PupuP píše:
Myslim, ze je jedno jestli to vezmes v 17 nebo 20. Ja to beru v rozmezo 19-00 a v poho

No to bych neřešila, kdyby to bylo ve stejný den. Jenže já jsem dneska dostala menstruaci ve 20 a první tabletku vezmu až další den v 17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
6.6.18 23:13

@Lara54 : no proto jsem myslela, že by bylo lepší ji vzít dneska ve 20 (což už je fuk) a zítra v 17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
7.6.18 00:00
@Hofida píše:
Ale abych odpověděla, vzala bych pilulku zítra ráno a pak až v pátek v 17h.

Proč nechapes lidi, co berou antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
7.6.18 00:01
@Lara54 píše:
No to bych neřešila, kdyby to bylo ve stejný den. Jenže já jsem dneska dostala menstruaci ve 20 a první tabletku vezmu až další den v píše: Více

Zbytecne to moc hrotis..Ale pamatuji si, kdyz mi bylo 16,resila sem to stejně. Byla to novinka. Pozdeji sem prisla na to, ze o dve hodiny později nebo drive nehraje zadnou roli…klidne i 5 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
7.6.18 00:03

Osobně bych vzala první zítra v čase, který mi vyhovuje, a akorát nepočítala s okamžitou účinností a pár dní se chránila ještě jinak.
Co na tom komplikovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
7.6.18 00:07
@Hofida píše:

Někdy se jich slušně zeptej, třeba ti svoje důvody vysvětlí. Na tenhle tón tě každý akorát pošle do p…le. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.6.18 00:17

Vem ji zítra ráno a další den v těch 17.
@Hofida představ si, že většině žen to naprosto vyhovuje. Jen tu nezakládají diskuze, jak je antikoncepce super. Nás, co ji nesnášíme, je menšina, za to je o nás víc slyšet.

• Citovat
  • Upravit
15995
7.6.18 00:56

Uz je to asi irelevantni, ale vzala bych hned a pak od dalsiho dne ve vyhovujicim case, hlavne, kdyz je tam ten rozdil takhle maly (ne treba rano a vecer). Stejne jsem se vzdy prvni mesic jeste dodatecne chranila, nez antikoncepce zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí