První botičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3730
14.5.12 08:11

dÍKY,JSI MĚ POTĚŠILA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AAJAA
14.5.12 08:19

Chtela jsem je koupit o vikendu taky, ale nemeli dcery velikost. :twisted: Jsou perfektni, lehoucky a mekky.

• Citovat
  • Upravit
monci 84
19.7.12 10:42

A kde se dají koupit?

• Citovat
  • Upravit
10726
20.9.12 21:21

Ok stranky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
9.1.18 08:37

Prvni boticky

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně první bot pro dceru. Dcera měla 3.1 rok a už měsíc chodí úplně sama. Tak přemýšlím o klupi prvních bot na ven. Když jdeme se starší dcerou ven tak se mladší vzteká v kočárku, že chce taky chodit. Nevím zda mám koupit zimní obuv nebo celoroční obuv a nebo počkat na koupi bot až na jaro. Moc děkuji za pomoc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.18 08:44

My jsme koupili zimní, značku Santé - zdravotní. Stály asi 700 kč, levnější a zdravotní boty se sehnat snad nedají. A bude je mít tak ještě na jaro a pak koupíme zas větší.

• Citovat
  • Upravit
19606
9.1.18 08:46

@Ivet.00 my jedeme v barefoot takze bych koupila třeba stonzy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
9.1.18 08:46

@Ivet.00 Kup zimni, ony ty boty stejne budou tak na 2-3 mesice. ano, ej to investice, koupit poradne mekke boty na takovouto chvili, ale pokud ti nechce byt dite v kocaku, tak ho nech chodit. A koukej na to pozitivne, to, ze chodi a nepada doma, neznamena, ze nebude padat venku, kde musi mnohem vice vyvazovat rovnovahu. Takto se aspon „oboucha“ v obdobi, kdy se chodi v kombineze a nebude odrene jako kdyz to nechas na jaro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.1.18 08:47

Koupila bych celoročky kotníkové. V zimních se jí bude chodit hůř. Jestli nebydlíte na horách…Syn měl rok v prosinci a už měl druhé boty, chodil brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
9.1.18 09:00

Venku jsem je nechala chodit kolem roku a to jen v těch obyčejných papučkách. Chodili jsme jen na hřiště s tím měkčeným povrchem. Pochodili 20min. a zpátky do kočárku někdy i víckrát za den.Byl podzim…a v zimě už měli cca 15m, měli zimní botky Santé. Pouštěla jsem je jen do sněhu na bočních cestách, v lese, prostě v čistém sněhu a listí, at se jim dobře padá a byla to sranda, bavilo je to. Nasunout botky, pochodit a potom zpátky do kočárku, bez bot do fusaku.
Botky jsem ale koupila bazarové, na to občasné chození stačily a okopané, sedřené byly hned.
Až na jaře cca v 18m dostali jiné, nové, to už chodili pořád, nezastavili se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
9.1.18 09:04

Také jedem v berefoot a doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
9.1.18 09:20

My frcime superfitky. Nic jinyho dceri nesedi. Neni to jednoduchy koupit boty aby sedely! Ale urcite botky kup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.1.18 10:03

Dcera mi zacala chodit v unoru v 10m, mela zimni boty, v kocaru byt nechtela a nic moc, porad zakopavala a padala :mrgreen: Ted bych chytreji koupila nejake celorocky, pokud nebydlite zrovna na horach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
9.1.18 10:33

My také jedeme v barefoot a jako první botky jsme měli little Blue lamb mám pocit že řada baby. Dcera je únorová, chodila od 11 měsíců a byli to tedy zimní botky vevnitř s kožíškem a zvenku byly capáčkoidni. Moc toho venku nenachodila tak ji to bohatě stačilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5298
9.1.18 11:26

Taky se přikláním k návlekům typu Stonz, pro těch prvních pár krůčků je to ideální. Nebo třeba Froddo prewalkers, Jack a Lily, Liliputi… dělají i zimní s kožíškem. Hlavně ji necpi do nějakých tuhých kotníkových „lyžáků“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková