První hasička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18216
13.9.22 10:26
@Anonymní píše:
@admin někteří lidé ví, že jsem chodím a ti lidé znaji tu hasičku. Nechci aby si někdo myslel, že ji chci pomlouvat. Nebo ji nějak škodit.

A když víš, kdo ji zna, tak se těch lidí zeptej primo, ne? Když to teda jakože nemyslíš zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
14.9.22 05:55
@Anonymní píše:
Asi většina z nás slyšela o první výjezdové hasičce. Znáte ji někdo osobně? Je opravdu tak zapálená, odvážná ambiciózní?Opravdu se mi nechce věřit, že ji láká dělat hasičku.
Podle mě je to těžká dřina a nápor na psychiku. Ale je to její rozhodnutí a já to respektuji. Jsem žena a nikdy bych nešla dělat takovou práci.
Podle ní má o takovou práci zájem hodně žen. A ona je první. Láká vás práce hasičky v zásahu? Umíte si představit, že půjdete do toho? Je tu někdo, kdo se připravuje na testy a chystá se nastoupit do výjezdove jednotky?

Nebudeš tomu věřit ale v rodině máme několik lidí co trénují dobrovolné hasiče, a i hasičky. Patří mezi špičku v ČR. Ale tohle je jen sport, dobrovolnictví je trochu jiný level. Ono stříkat na cíl v nějakém časovém úseku je něco jiného než tahat metrákového chlapa z hořícího domu. V okolí mám několik profi hasičů. I rodinu kde se tohle dědí z otce na syna a mají v rodině jistou tradici. Je to náročné povolání, fyzicky náročné. Výstroj a výzbroj něco váží, jsou tam těžké fyzické zkoušky. To že se tam jedna slečna dostala je sice hezké ale vidím to spíš na PR. Nevím jak ty…ale já bych raději to co první uvidím když mě budou vystříhávat z auta na kaši uvidím borce co má tak 2 metry a 130kg a jen s těma hydraulickýma kleštěma si pohrává a párá ty plechy s jistotou než utřepanou slečnu co má max 80 kg a je ráda že vůbec to vybavení s velkým vypětím udrží. Kouknul jsem na váhu rozbrušovačky a těch kleští, cca kolem 13 kg. Takže dámy vemte si 8× 1,5 L flašek s vodou, dejte si je na zápěstí a zkuste si třeba jakoby rozpárat kuchyňskou linku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat