První hormonální antikoncepce

Anonymní
27.11.22 04:48

První hormonální antikoncepce

Dobrý den,
začala jsem brát první antikoncepci. Včera jsem (alespoň jsem si to myslela.) dostala MS, tak jsem si vzala první tabletku, ale asi to bylo jen nějaké špinění. Jak mám teďka postupovat? Mám si brát další nebo počkat?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
607
27.11.22 06:33

Pokud menzes v ty dny obvykle je, tak pokracuj v brani. Nekdy se menzes rozjizdi spinenim nebo intermitentnim krvacenim. Pokud jsi v tu dobu ms cekala, zacla jsi to vrat dovre, v prvni den a pokracuj tedy dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35813
27.11.22 08:16

Užívej dál a cca 14 dní se pro jistotu ještě chraň jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 08:30

@Desgreze @JancaS84 děkuju. Já jsem se jenom bála, že si to úplně rozhodím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.22 10:32

@Desgreze ještě mě napadlo, jestli to nebylo krvacení, kvůli pohl. styku (ne prvnim). Ale zkusim v praškách pokračovat a kdyžtak další začnu od 1. Dne MS

• Citovat
  • Upravit
607
27.11.22 19:13

Styk by krvaceni vyvolavat nemel. Pak teda z druhe strany… Jestli to bylo krvaceni tvoje nebo jeho. Jedna kamoska mi jednou rikala, ze jeji partner toprehnal v posilovne a mel krvave sperma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 20:38

@Desgreze
Tak to jsem si zrovna jistá, že moje. Ale tedka budu postupně brát ty prášky a pak uvidim. Já je mám hlavně na zmirnění bolesti a ustalení cyklu, než ochranou. Takže snad to bude dobrý, chránit se budu tak i tak jinak.

• Citovat
  • Upravit
607
28.11.22 05:17

Tak to urcite klapne. Ja mam nizkohormonalni Suzii, po 3mesicich si sedla. Menzes na 2 slipovky na den tak 1-2dny, postupem casu-ted beru 4txm rokem, menstruace zmizela uplne. Dle dr a pribaloveho letaku je to prijemny nezadouci ucinek. Navic se mi zmensil myom na polovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.22 05:56

@Desgreze
To je dobře, děkuju moc za radu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie