Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud menzes v ty dny obvykle je, tak pokracuj v brani. Nekdy se menzes rozjizdi spinenim nebo intermitentnim krvacenim. Pokud jsi v tu dobu ms cekala, zacla jsi to vrat dovre, v prvni den a pokracuj tedy dal.
@Desgreze ještě mě napadlo, jestli to nebylo krvacení, kvůli pohl. styku (ne prvnim). Ale zkusim v praškách pokračovat a kdyžtak další začnu od 1. Dne MS
Styk by krvaceni vyvolavat nemel. Pak teda z druhe strany… Jestli to bylo krvaceni tvoje nebo jeho. Jedna kamoska mi jednou rikala, ze jeji partner toprehnal v posilovne a mel krvave sperma.
@Desgreze
Tak to jsem si zrovna jistá, že moje. Ale tedka budu postupně brát ty prášky a pak uvidim. Já je mám hlavně na zmirnění bolesti a ustalení cyklu, než ochranou. Takže snad to bude dobrý, chránit se budu tak i tak jinak.
Tak to urcite klapne. Ja mam nizkohormonalni Suzii, po 3mesicich si sedla. Menzes na 2 slipovky na den tak 1-2dny, postupem casu-ted beru 4txm rokem, menstruace zmizela uplne. Dle dr a pribaloveho letaku je to prijemny nezadouci ucinek. Navic se mi zmensil myom na polovinu.
Dobrý den,
začala jsem brát první antikoncepci. Včera jsem (alespoň jsem si to myslela.) dostala MS, tak jsem si vzala první tabletku, ale asi to bylo jen nějaké špinění. Jak mám teďka postupovat? Mám si brát další nebo počkat?
Děkuji