První let letadlem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
26.5.22 12:30
@vedma007 píše:
přeměřovat to budou - zvlášť pokud letí s nějakou nízkonákladovkou. Ale není to tak, že tam stojí paní s metrem, ale zavazadlo se ti musí vejít do takovéhle kovové konstrukce (pozor každá společnost může mít jinou velikost - mají to v podmínkách. Takže taška lepší než skořepinový kufr, který nemáš šanci nijak smáčknout.
S tou kabelkou - ano také jsem to u nízkonákladovky zažila že člověk fakt musel mít jen jedno zavazadlo a kabelky (i maličké) jsme museli narvat do toho kufru, případně jinak zamaskovat, aby ji letuška při nástupu do letadla neviděla.

Tak to jste mě asi zachránila, raději si v tašce nechám tedy i místo na kabelku, kdyby byla potřeba ji do ni narvat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.22 12:57

Nám se jednou stalo, že nám příruční zavazadlo přeměřovali. Tedy muselo projít bránou, která měla přesné rozměry. Jelikož jsem nepočítala, že se k tomu připočítávají i kolečka tak jsme se tam chvilku dohadovali, ale pak mě pustili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
26.5.22 13:46

@Nefesh no míváme dva odbavené loďáky, s sebou dva příruční kufry a do toho děcka a já ještě něco. Ještě se nám nestalo, že by nás kvůli tomu zastavovali :think: no, díky Bohu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.5.22 14:06

K tem zavazadlum. Easyjet ted menil rozmery prirucniho zavazadla na ty mensi a jelikoz se to zmenilo za Covidu tak spoustu lidi bylo prekvapeno. My jsme nastesti byly pripravene, ale asi 4 nebo 5 kufru co by se pred dvema roky dalo dat jako prirucni nad sedadla uz byla brana jako na odbaveni. Tak bacha na to :mrgreen: kabelku taky nesmis mit, ale zalezi na letecke spolecnosti. Ja vzdy pro jistotu davam do kufru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
28.5.22 02:07

Jak bylo řečeno, taška, když nebude nacpaná k prasknutí, je v pohodě. Za mě uši jak kdy. Někdy o nich nevím vůbec ale asi 3 lety to byl fakt nepříjemný vopruz. Koupila jsem si ty špunty, o kterých píšeš, ale letím až za týden, takže zkušenost zatím nemám. Jako nějaké žvýkání, bonbony můžou pomoci, ale mě třeba ne vždycky. Záleží s kým letíš, může tě třeba překvapit malý prostor. Na začátku rozjezdu mám pocit, že jedeme po příčných prazích jak to drncá, ale to je vse v pořádku. Pak začne víc hučet, a za chvíli letíš, pak už to bývá trochu nuda. Pokud samozřejmě neletíš v bouři atp. V kabině to šumí/hučí. Jinak mě nic nenapadá. Užij si let. Já když letěla poprvý tak jsem byla vystresovaná ale v letadle mě to nakonec přešlo a dokonce jsem usnula. Třeba v autě, autobuse nikdy neusnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí