Nejhezčí místa u moře na severu Chorvatska

421
22.5.22 17:15

Nejhezčí místa u moře na severu Chorvatska

Zdravím,
nemáte tipy na hezké místa na ubytování a lokalitu, někde spíš na severu Chorvatska u moře?

Máme sice rezervovaný Hel v Polsku u moře ( Hel je super), ale máme vždycky dost obavy z počasí a navíc je tam většinou dost studené moře.

Máme rádi místa, kde to žije a je hodně možností, co podniknout s dětmi.

A taky by mě zajímalo ( jestli někdo třeba ví), o kolik dráž vychází Chorvatsko ( celkově) oproti Polsku. Ubytování jsem se dívala, že levněji za naší rodinku bychom sehnali možná i v tom Chorvatsku. Ale co cesta, náklady za restaurace( kdybychom nechtěli mít jenom svoje jídlo z domu, ale chtěli zajít i na pizzu atd ). Jsou ceny v restauracich v Polsku a v Chorvatsku velký rozdíl??

Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
832
22.5.22 17:43

Z bližších míst můžu doporučit Istrii. Byli jsme v Poreči, kde je to dražší, ale mě uchvátil a doufám, že se tam ještě někdy podívám. A krásný byl také Rabac - hlavní pláže nás moc neoslovily, ale pak jsme objevily jiné a byly to jedny z nejhezčích, které jsme navštívili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14677
22.5.22 18:26

Chorvatsko mi přijde extrémně předražené, trváš na něm moc? Nechcete zkusit Albánii? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
22.5.22 18:33

Chorvatsko je teď tak mastné, že i Němci a Rakušáci si fasujou jídlo z domova, než aby tam chodili do restaurace nebo na nákup :mrgreen: Jestli chceš dovolenou levně, tak třeba ta zmíněná Albánie je super, trochu divoký západ, ale čisto a bezpečno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
22.5.22 18:44

@Semtex @Pruhovaný_mýval No tak do Albánie autem by mě nikdo nedostal ani za zlaté pra.se. Ani kdyby tam dávali jídlo zadarmo. Navíc, když má někdo na dovolenou vyhrazený týden. Z takové cesty se pak 3 dny zotavovat při příjezdu tam i po návratu zpět.
Zakladatelko, do Chorvatska jsme jezdili dřív hodně, teď už lítáme víc za teplem. Já mám Chorvatsko ráda a pořád se tam dá dovolená pořídit podle mě celkem nízkonákladově. Cesta bude o něco dražší než do Polska, ubytování se dá najít i levné, pokud nemáte extra nároky. Jídlo tam bude dražší než v Polsku, záleží, jak často do těch restaurací půjdete. Ale někdo tu nedávno psal, že občas se dá najít i za rozumnou cenu nějaká pizzerka apod. Jestli chcete teplo a teplejší moře, tak určitě lepší než Polsko. I když ani v tom Chorvatsku nemáš jistotu, že tam budou tropy, to byste museli už někam dál. Ty přímořské letoviska tam jsou hezké všecky. Záleží, jestli chcete písek, kamínky, betonové mola atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
22.5.22 19:15

Holky díky všem za příspěvky.
Ta Albánie by byla super, jenomže jedeme autem se 4 dětmi a to bysme tak daleko nejspíš nedali. Před pár lety jsme s nimi jeli autem do Černé Hory a mysleli jsme, že zdechnem- to se fakt nedalo. :D
Tak já nevím teda, nejspíš zase zůstaneme u našeho levného Polska. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
22.5.22 19:24

Byli jsme na Istrii. Hotel nedoporucim, ale co doporucit mohu, obloukem se vyhnout hotelu Delfin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
22.5.22 19:24

@Sarael A proč nechcete zkusit to Chorvatsko? Kvůli financím? Já bych si Polské moře neužila, potřebuju u moře teplo a teplou vodu. Nedávno tu jedna uživatelka popisovala, jak jezdí každý rok do Chorvatska na sever se čtyřmi dětmi do nějakého kempíku, chodí občas i do místní restaurace a vyjde je to za pár šušňů. Akorát si nemůžu vzpomenout, jak se jmenovala. Janina nebo tak nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
22.5.22 19:26

My jedeme do Chorvatska - Holiday Zaton resort. Je to relativně blízko, taky jedeme s malou dcerou. V červnu vyjde ubytování i s polopenzí za pěkný peníze. Je to místo přímo děláme pro děti, takže by se snad nemělo stát, že by se tam nezabavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77302
22.5.22 19:28
@elinka90 píše:
Byli jsme na Istrii. Hotel nedoporucim, ale co doporucit mohu, obloukem se vyhnout hotelu Delfin.

prečo? co je tam špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
22.5.22 20:54
@elinka90 píše:

Proč?
My tam byli vloni na konci srpna a nrmůžu říct slovo špatně. Ať ohledně čistoty, tak chuti a výběru jídla. To že to je starý hotel, nemoderní, mi je ukradené. Stejně jsme se dovnitř chodili jen umýt, najíst a vyspat 😀.
Za těch pár peněz, za mne ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
22.5.22 21:04
@stinga píše:
prečo? co je tam špatně?

Byli jsme pred 3 lety a bylo to fajn. Prvotni dojem byl tedy lehce rozpacity, je to velky, rozlehly komplex, pokoje male, nahustene. Ale sluzby vyborne, cisto, jidlo dobre, bazen a detske brouzdaliste, pro triletaka to bylo idealni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
22.5.22 21:15

@Scherry přesně, my měli 4 děti v ruzném věku, a zabavili se bez problémů všichni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
23.5.22 06:48
@kamiŠ píše:
Proč?
My tam byli vloni na konci srpna a nrmůžu říct slovo špatně. Ať ohledně čistoty, tak chuti a výběru jídla. To že to je starý hotel, nemoderní, mi je ukradené. Stejně jsme se dovnitř chodili jen umýt, najíst a vyspat 😀.
Za těch pár peněz, za mne ok

No pár šupů?! Za nás to byla nejdražší dovolená, když si to člověk přepočítal. Špína v jídelně, miliarda lidí, pokoje bez klimatizace a pokud si tam člověk dal dětskou postýlku, tak se tam už ani nehnul. K bazénu téměř nemožné si lehnout pokud tedy nevstáváte ve 3 ráno, abyste si tam dali ručník. Loni mi i moje kadeřnice vyprávěla o pobytu v Chorvatsku, kdy museli odjet dřív domu, protože to nedávali a já se jí ptám jestli nebyli v hotelu Delfin a byli :lol: Za mě v tomto hotelu může být spokojený ten, který jezdí jen do Chorvatska nebo Itálie. My tam byli v srpnu a už nikdy více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
23.5.22 14:20

@bigl No my na kempy moc nejsme. A na ty restaurace v Chorvatsku by finance sice byly, jenomže mě jde spíš o to, že nechci zbytečně vyhazovat peníze za předražené restaurace. V tom Polsku nás to celkově vyjde o dost levněji, takže z toho pak nemám špatný pocit, že jsme vyhodili majlant do luftu za dovolenou.
Jestli si mám vybrat mezi teplým mořem a předřazenými cenami v Chorvatsku nebo studeným mořem v Polsku, kde si ale jinak budeme užívat do sytosti, tak si určitě raději zvolím to Polsko. Děti jsou celkem otužilé, jen mě se do toho studeného moře nikdy moc nechce :D, ale budu se holt zase muset překonat.
Spíš hlavně, aby vyšlo to počasí no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario