První příkrmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
26.3.12 13:52

Dobry den,mam doma 6 meicni holcicku, uz jsme zacali s prikrmama, kazdou zeleninu, kterou jsem ji nabidla vzdy snedla..Maminky chci se zeptat od kolika mesicu jste zacali praktikovat polivku a pak druhe jidlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.3.12 17:34

co se tyce polevek ze zeleniny tak asi po 14ti dnech od zavedeni prikrmu,a polevky s masem v dobe kdy zacala papat zeleninu s masikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.3.12 17:42

dobry den,jeste jsem se chtela zeptat,jak dlouho mam male davat jedno jidlo?tedy jeden druh,treba maso,zelenina,brambor… Ted mi nejak prestala jist,celkem se ji nechce papat,ale mozna jeto tim ze se snazim ji po dvou dnech delat jine chute,a ona v tom ma zmatek.Taky mozna moc nemusi kruti maso.Taky mi jeste nesni celou davku,ale asi jen 100g papani ktere udelam.polevky ji celkem dobre ikdyz jsou hustsi,ale kdyz jeto na zpusob hustsi kase tak mi nechce otevirat pusinku.polevky ji mixuju,ale nekdy tam jsou kousky vetsi,to je ok,ostatni bud pasiruju nebo rozmackam vydlickou,aspis mi prijde zeji to nechutna,ale ty kousky ji nevaditak mijde oto,jestli terba jeden druh jidla ji nemam varit cely tyden a az pak neco jineho.dekuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.3.12 17:43

dobry den,jeste jsem se chtela zeptat,jak dlouho mam male davat jedno jidlo?tedy jeden druh,treba maso,zelenina,bram­bor… Ted mi nejak prestala jist,celkem se ji nechce papat,ale mozna jeto tim ze se snazim ji po dvou dnech delat jine chute,a ona v tom ma zmatek.Taky mozna moc nemusi kruti maso.Taky mi jeste nesni celou davku,ale asi jen 100g papani ktere udelam.polevky ji celkem dobre ikdyz jsou hustsi,ale kdyz jeto na zpusob hustsi kase tak mi nechce otevirat pusinku.polevky ji mixuju,ale nekdy tam jsou kousky vetsi,to je ok,ostatni bud pasiruju nebo rozmackam vydlickou,aspis mi prijde zeji to nechutna,ale ty kousky ji nevaditak mijde oto,jestli terba jeden druh jidla ji nemam varit cely tyden a az pak neco jineho.dekuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
1.9.12 20:23

množství příkrmu

Včera jsem začala s příkrmy, malá snědla pár lžiček, ale dnes už půl té 120g skleničky a asi by ještě jedla. Můžu ji zítra dát už třeba celou skleničku nebo to chce pomalejší rozjezd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
1.9.12 20:29
@kamija 86 píše:
Dobry den,prosim vas o radu,mam skoro 5 mesicni holcicku,ve 4 mesicich jsem zacala s prikrmy-mrkvicka,bramburek… od zacatku mame problem ze nechce prikrm pred mlickem,takze az po nem a moc mi nechce otevirat pusinku na lzicku?nemate nejaky figl ohledne te lzicky?je v poradku ze mi zatim tu trochu prikrmu mala bere jedine po mlicku?dekuji J.Pisingerova

Ahoj já do zeleniny vždy přimíchám trochu UM, je to jemnější a malý nemá problém cokoliv sníst, tak to zkus :) a jinak ohledně toho prvního úříspěvku, e prcek má po mrkvi tuhý bobky…to je normální, mrkev staví, malej s tim má taky problém ;) ta držím pěsti at se rozjí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
1.9.12 20:55
@tini píše:
Včera jsem začala s příkrmy, malá snědla pár lžiček, ale dnes už půl té 120g skleničky a asi by ještě jedla. Můžu ji zítra dát už třeba celou skleničku nebo to chce pomalejší rozjezd?

Nechala bych ještě nějakou dobu tu polovinu skleničky, ať nemá problém s trávením. První zelenina je náročná na bříško, je lepší, když si zvyká pomaleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí