První příkrmy
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
První příkrmy
Ahojky. Muzete mi prosim poradit jaké jsou vhodné první příkrmy? My jsme zkusili davat vařenou mrkvičku. Moc jí chutna, ale ma pak velmi tvrdé bobečky. Příjde mi to dost velka změna po tom blatíčku. S tím neměla žádnou práci.Jinak kojim a večer davam kašičku.
anny a olivie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj: Když zadáš heslo příkrm ve vyhledávání, tak ti to najde pár deníčků, kde se to podrobně řešilo…
Baghira
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anny,
napiš mi mailem, pošlu Ti vypracovanou tabulku příkrmů.
U brambor dobře vybírej - pozor na kvalitu! Nesmí mít černá ani zelená místa!
Alice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den,prosim vas o radu,mam skoro 5 mesicni holcicku,ve 4 mesicich jsem zacala s prikrmy-mrkvicka,bramburek… od zacatku mame problem ze nechce prikrm pred mlickem,takze az po nem a moc mi nechce otevirat pusinku na lzicku?nemate nejaky figl ohledne te lzicky?je v poradku ze mi zatim tu trochu prikrmu mala bere jedine po mlicku?dekuji J.Pisingerova
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zkus jí dát trošku mléka pak příkrm a zase mléko. my jsme bojovali se lžičkou asi 3 dny a pak najednou úplně v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a nebo je mozne,ze kdyz papka presnidavky tou samou lzickou,ze ji ta zelenina proste nejede?muze to byt i tim,ze je vlastne doma varena,mozna zkusim koupit kupovanou ve sklenicce,ale ta doma delana musi byt prece pro mimca lepsi,tak proc ji nechce?nebo to taky bude chtit cas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chápu dobře, že dáváš už i ovocné přesnídávky? Tak možná tady bude problém. Dětem se má nejdříve dávat zelenina, a až si na ni zvykno, tak pak ovoce. Ovoce je sladké, na zeleninu se pak špatně přechází. Ale mám kamarádku, které trvalo asi 2 měsíce, než její mala začala pořádně jíst. Zato můj syn neměl problém. Tak vydrž, určitě ji brzo zachutná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
arkadie píše:
Chápu dobře, že dáváš už i ovocné přesnídávky? Tak možná tady bude problém. Dětem se má nejdříve dávat zelenina, a až si na ni zvykno, tak pak ovoce. Ovoce je sladké, na zeleninu se pak špatně přechází. Ale mám kamarádku, které trvalo asi 2 měsíce, než její mala začala pořádně jíst. Zato můj syn neměl problém. Tak vydrž, určitě ji brzo zachutná
mlíko je sladší než ovoce. Je jedno čím se začne.
Zkus tu zeleninu uvařit v masovém vývaru, případně přidat kousek masa. Mě malý zeleninu bez masa do pusy nevzal.
- Citovat
- Upravit
no jen sem ji zkousela davat trochu z ovocne presnidavky,fakt jen malo-lzicicku,taky ja nato nechci naucit dokud mi nebude papkat pekne zeleninu a masiko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jeste jsem se chtela zeptat,ten vyvar masovy mam udelat jako se normalne dela nebo je to nejaky spcialni?a je jedno z jakeho masa?dekuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ze začátku jsem dělala kuřecí (někdy hovězí), jenom jsem dala vařit prso, bez jakékoliv koření. Pak jsem ho v troše vývaru rozmixovala a dala po porcích do mrazáku. Vývar jsem taky po porcích mrazila a pak ho přidávala k zelenině.
Přeju ať se ti brzy rozjí.
- Citovat
- Upravit
ahojky,tak se to od posledka hodne zlepsilo,kasicky ji jako dabel,a zeleninu take,ted ji akorat moc nechutna jedno jidlo co sem uvarila,asi ji nesedi ty chute:-) ale jinak pohoda,doufam zeto bude jen a jen lepsi.hodne mi pomohli vase rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kamija 86 píše:
Dobry den,prosim vas o radu,mam skoro 5 mesicni holcicku,ve 4 mesicich jsem zacala s prikrmy-mrkvicka,bramburek… od zacatku mame problem ze nechce prikrm pred mlickem,takze az po nem a moc mi nechce otevirat pusinku na lzicku?nemate nejaky figl ohledne te lzicky?je v poradku ze mi zatim tu trochu prikrmu mala bere jedine po mlicku?dekuji J.Pisingerova
Slyšela jsem, že je dobré ze začátku namíchat trochu mlíčka do příkrmu. Ještě nemám vyzkoušeno, ale kdyby to u nás nešlo, asi bych to zkusila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit