První výbavička pro prcka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
5.9.17 12:15

@debra.morgan
kupovala jsem polodupačky s nožkama https://www.detsky-eshop.cz/…lna/729.html?…, ty jsme nosili nejvíc a body k tomu, nebo pak bodyčko a štrample..na doma uplně super. ponožky jsem na to nebo pod to už nedávala
jinak jsem začínala na 56 ale jen málo kousků a do porodnice jsem si koupila jeden set vel. 50 protože v 56 mi tam dítě plavalo..ale mělo to využití fakt jen v porodnice, a možná další dva týdny, pak už ne..

• Citovat
  • Upravit
1184
5.9.17 12:39

Tak každému vyhovuje něco jiného :) Já např. mám ráda, když miminku oblečení sedí a neplave v něm a nemusí mít vše třikrát ohrnuté, takže kupuji vždy i velikosti 50 a některé jsou stejně velké, to miminko je prostě prcek :srdce:…a to nerodím malé děti (4kg a 51 cm) léhátko jsme měli vibrační, ale nepoužívala jsem, takže za mě zbytečné(ty vibrace myslím), bez kojícího polštáře bych zdechla :lol: :lol: hnízdečko je dle mě blbost, ale třeba moje ségra na něj nedá dopustit :nevim:…ale mám doma vždy postýlku, lehátko a košík na miminko( v každém pokoji něco)..zavinovačku, chůvičku, kolotoč nad postýlku (geniální je tiny love:), zavinovačky, přebalovák, plenky mám vždy jedno dvě balení, klasické pleny 20, 10 do kočárku, kočárek, autosedačku, podložku na koupání, žínku na bříško, deku pro mimčo :) a určitě ještě něco:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.9.17 13:34

Je pravda, že každému vyhovuje něco jiného. Vůbec jsem nepoužívala monitor dechu a kamarádka je z něho nadšená. Zase naopak bych se neobešla bez kojícího polštáře, bez dětské chůvičky a nosítka. Jo a cestovní postýlky, docela dost cestujeme, takže tu jsme využívali hodně. První dovolená byla s 3-měsíčním miminkem. Máme tuto postýlku https://www.mimulo.cz/…/product-242, je super, že má boční vstup, takže jsme jí hodně používali i doma a děti cestovní postýlku měly jako domeček :-)
Vel. oblečení 50 jsme vůbec nevyužili, začínali jsme na 56.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.9.17 14:38

Já jsem třeba měla pro holky do obývacího pokoje klasickou dřevěnou ohradku 1×1 m kde se dno dalo zvednout takže jsem se pro ně nemusela ohýbat a byly spolu. měla jsem je tam do půl roku a nemusela jsem převážet postýlky z ložnice. za mě super věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
15.9.17 21:23

Já měla základ oblečení, pochopitelně nějaké plínky, vlhčáky. Vaničku na koupání, do ni lehátko, nějakou tu kosmetiku.
V ložnici nechyběla postýlka a v ní pár vychytávek jako kojící polštář, aby udržel malého na boku a třeba ochrana matrace od Aeromoov, páč malý uměl dost blinkat a přes léto se díky ní o hodně míň potil.
Nechyběl ani kolotoč nad postýlku a do obýváku koš na kolečkách, abych si malého mohle převézt kam potřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
2.10.17 13:31

Poděkování

Děkuji moc všem za názory a tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.17 13:11

Holky, ještě jsem narazila na pěkný článek na edufi https://edufi.cz/…m-rozpoctem/, jsou tam nějaké tipy, jak na výbavičce trochu ušetřit. Dneska to všechno stojí hrozněj ranec :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí