Prý jsme rozežraní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prý jsme rozežraní
Tohle slyšíme od rodiny, prý děláme až moc vyletu.
Za srpen, procházky, hrad Bouzov, 2× koupaliste, 1× celodenní túra na praded, kukuřičné bludiště. Nemáme zahradu, bydlíme v bytě a tak pořád něco podnikame. Alespoň třeba v týdnu hřiště, procházky,… často se synem muzea, dětské výstavy,…
Letos žádná dovolená.
Bydlíme v bytě, bez zahrady a moc tam neumíme být.
Je to moc?
Podle rodiny to synovi škodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tohle mi přijde jako úplný základ. Jsem čekala, že napíšeš 6 výletů během týdne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdyby jste seděli zase jen doma tak by to bylo taky špatně
vůbec to neřeš, jen si užívejte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nevím co by řekli nám - pondělí zoo Plzeň, úterý koupání, středa Zoo Hluboká, čtvrtek koupání, pátek zámecký park Blatná, sobota koupání plus minizoo u nás za městem, neděle koupání
další týden máme třeba tři výlety, pak se nám různě střídají děti - od maminek k nám nebo od nás k tatínkum, takže u nás se pořád něco děje a věčně jsme někde v luftě ![]()
Přijde mi to lepší než sedět doma na zadku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme taky pořád někde, doma bych to nevydržela. Takže klid a ať si říká kdo chce, co chce. Vy trávíte s dětmi čas, né oni.
Já jsem zase ve střetu s tchýní, podle který nemáme doma nikdy ideální teplotu ( tu zná jenom ona ) a proto jsou děti pořád nemocné ( 2× za rok ). Buď je doma moc horko, nebo zima, pak větráme málo, pak zase moc a i přes zavřená okna a dveře sedí zrovna ona tam, kde je průvan. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úplně v pořádku. Jsme na tom se třemi dětmi podobně a ještě k tomu byla mnohokrát zmrzlina, pizza, Pho nebo dortík v cukrárně, protože… jsou prázdniny! A rozežraně ani marnotratně si nepřijdu, naopak mám radost, když vidím, jak si děti užívají zábavu i dobroty a na podzim budou vzpomínat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pralinkazbelgie píše: Více
Hele tchyně a další příbuzní když chtějí, tak si vždycky něco najdou.. Tchyně taky pořád má poznámky, které sice říká dětem, ale jsou cílené na mě.. Třeba jak jsou oblečené, že málo lítají venku, že se pořád hádají, že mám doma binec a vzápětí že je nutné se permanentně věnovat dětem.. prostě to nikdy není tak, jak si ona představuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme dům se zahradou a jsme přes prázdniny třikrát až čtyřikrát tydne v trapu -do města do knihovny na akci, bazén u jedné či druhé babičky, s kamarádkami na procházky na hřiště, pumptracky v okolí, procházky do cukrárny přes les cca 3 km, v zoo jsme co týden na permici, dvě dovolené po Česku, různé dětské dny, vymetame… Být jen doma, tak to nebaví ani mě, možná je to rozezranost ale když mám tu moznost a ne vše je placené…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás poslední týden: sobota a neděle koupání, pondělí procházka, úterý den s babičkou (koupání, golf, zvířata), středa den s tatínkem v práci (elektrotechnika na vlastní kůži), čtvrtek den v akvacentru ve Frantovkách, pátek výlet s koloběžkami plus zmrzlinové poháry, v sobotu koupání a oběd v restauraci, neděle domácí povinnosti, péče o zvířátka, filmy atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co je jim do toho? Vy jim třeba dlužíte peníze nebo si od nich půjčujete? To je jediný důvod, co mě napadá, aby vám do toho kecali.
To, co píšeš, je takové letní - skoro bych řekla - minimum…
My stanování, dovolená, čundr, ještě nás jeden čeká. A asi 4 jednodenní výlety. Máme radši více akcí na pár dní (dovolenou jezdíme max. na 5 dní), jak jednu třeba dvoutýdenní.
A to jsme na vsi v domě se zahradou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děláte to správně, společné zážitky jsou to nejcennější, co můžete dítěti dát
ať si trhnou kopytem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame to podobne a to name barak se zahradou. Ale raky clovek nebavi byt jenom tam. Pokud si na to vstupne nepujcujete, tak jim to muze byt jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.