Pražáci jak trávíte čas v Praze?

28
5.7.26 07:31

Pražáci jak trávíte čas v Praze?

Ahoj všem! 😊
Zajímalo by mě, kam jako Pražáci nejraději chodíte trávit volný čas. Máte nějaké oblíbené restaurace, kavárny, bary, parky, vyhlídky nebo jiná zajímavá místa? Klidně sem hoďte i tipy na aktivity, kam zajít na rande, s kamarády nebo jen tak o víkendu.
Budu ráda za vaše oblíbená místa a doporučení. Díky! 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5090
5.7.26 08:36

S dětmi vyhledávám hlavně herničky a hřiště (co jsem pochopila, že tebe asi nezajímá). Ale jinak na procházky třeba Grébovka, Vítkov, Stromovka, Petřín a Pražský hrad, Valdštejnská zahrada. Na zmrzlinu třeba do Crème de la Crème… V Praze je toho hodně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.26 09:47

Když se dáš Dos skupiny magická Praha nebo Praha. Najdeš spoustou zajímavých míst, kaváren se zahrádkou, zahrad atd. Bydlet v Praze tak jdu přímo po tomhle klidným luxusu.

• Citovat
  • Upravit
208
5.7.26 13:51

Nás lákají kousky přírody uprostřed města - Cibulecký lesopark (v usedlosti Cibulka i kavárna), Divoká Šárka (s úžasně ledovým koupalištěm), Prokopské údolí (výběh koní Převalského), Hradiště Závist s rozhlednou, letohrádek Hvězda (prohlídka, kavárnička), Petřín (hvězdárna), Stromovka (planetárium)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.7.26 14:02

Teď přes prázdniny je omezený provoz ale přes školní rok je hodně přednášek a jiných akcí v knihovně. Většinou za hodně příznivou cenu a v Ústřední (no nejen tam) je i kino. Pokud nestihneš film v multikine nebo chceš vidět film v kině ale platit méně tak to můžeš zkusit tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12699
5.7.26 15:16

Botanická zahrada Troja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22995
5.7.26 22:17

Procházky Stromovka, Výstaviště, Botanická Troja, zoo, Letenský park, Petřín mám ráda, přes pláň chodím pěšky na hrad a dál podle nálady, někdy až na ten Petřín, někdy na Malostranskou, někdy přes Karlův most..
Většinou se pohybují v tomto okolí.
Hezký je to taky na Parukarce, na Vítkově, Riegrovy sady, ale tam už se moc nedostanu.
Na černým moste je pěkná rozhledna, park Cibulka taky jednu má, Prokopské údolí, Divoká Šárka a skály, bazén, Džbán..za covidu, když se nemohlo z Prahy jsme projizdeli snad celou Prahu :D jo ještě mě napadá u Chuchle je malá zoo lesní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38035
6.7.26 12:24

Jen tak někam jít mi nestačí. Musí s tím být něco spojeno, nějaký zážitek, historie, můžou to být i moje vzpomínky, nebo představy. :think:
Máme třeba oblíbené hospody, kde se opakovaně pořádají srazy, třeba kamarádů ze třídy. To pak někomu nemusí říkat vůbec nic. :)
To se týká třeba i procházek po městě.
Tajné tipy? Ano máme… Ale když je zpropaguju, bude tam chodit hodně lidí a přestanou být tajné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.