Ploskyho honí mlsná - Popeyes Classic Tender
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ploskyho honí mlsná - Popeyes Classic Tender
Pražandy i Pražáci, v nouzi klidně Brňáci,
brácha s přítelkyní jede zítra do Prahy, tak jsem je poprosil, jestli budou mít při cestě nebo pár ulic opodál Popeyes, ať mi přivezou, chtěl bych ochutnat. Nemám rád pálivé, i když KFC jsem jedl několikrát. Asi si dám 8 kusů Classic Chicken Tenders. Je to ta správná volba, když chci nepálivé stripsy bez kosti? Kolik to stojí? Musí se to objednat dopředu? A hlavně - jak to chutná? Díky za zkušenosti.
Vaše kuřátko z Vysočiny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Než to přivezou, nebude to dobré. Chutná jako KFC stripsy, ale nepálivé, nic co by stálo za to vozit z Prahy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ploskutáček Plosky, ty řešíš nákup stripsů skoro jako nákup auta
. Objednávala jsem přes foodoru a bez rozvozu byla cena 259,–. Akorát bych se vybavila Imodiem nebo plenkou, pokud to budeš jíst po dvou třech hodinách v tom vedru.
Jinak chuťově fajn, žádný zázrak, ale chce to jíst čerstvé. I ta necelá půlhodinka z dovozu mi přišla dost. A v aktuálních teplotách bych neriskovala zdravotní problémy.
- Citovat
- Upravit
@Ploskutáček píše: Více
Každej se někdy pos.al
U KFC mně přišlo, že je jedno, jestli je to odstátý půl hodiny nebo tři, to už pak chutná stejně. Kolikrát jsem to dochroustala až třeba po pěti hodinách a nikdy jsem se z toho nepos.rala, no a zas takový teplo ještě není
Čerstvý jsem to měla jen jednou a asi už jsem byla tak zvyklá na tu chuť toho odleželýho, že jsem to zabalila a počkala, až to bude mít ty správný grády ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tepla bych se nebála, je to řízek, ten něco vydrží, ale bude to zvlhlé, ovadlé… no jako řízek mezi chlebem ke sváči na výletě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, fakt ne, nebude to už dobré. Tohle se musí jíst okamžitě. Byla jsem v P jednou a moc mě to neoslovilo. Ale mně nechutnalo ani v KFC. Pro mě je jasná jednička Mc Donalds když už. ![]()
Příspěvek upraven 04.06.26 v 20:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když si někdy dovezeme domů KFC, co nesníme rovnou, pomůže ohřát ho v troubě, chutná to pak dobře. Tedy stripsy nebo křidýlka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, naštěstí to maj při cestě, tak uvidíme. Dám vědět, jaký to bylo a jestli mi z toho něco bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cucajz píše: VíceČau Cucajz, tebe už jsem neviděl? Jak je? Ale je to logický, že tu seš, kočičku vždycky přiláká kuřecí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Popíka mám v sobě, je to dobrý, ještě mi zbyly dva kousky navečer. Klasická něha mě nezklamala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.