Ploskyho honí mlsná - Popeyes Classic Tender

11733
4.6.26 10:54

Ploskyho honí mlsná - Popeyes Classic Tender

Pražandy i Pražáci, v nouzi klidně Brňáci,

brácha s přítelkyní jede zítra do Prahy, tak jsem je poprosil, jestli budou mít při cestě nebo pár ulic opodál Popeyes, ať mi přivezou, chtěl bych ochutnat. Nemám rád pálivé, i když KFC jsem jedl několikrát. Asi si dám 8 kusů Classic Chicken Tenders. Je to ta správná volba, když chci nepálivé stripsy bez kosti? Kolik to stojí? Musí se to objednat dopředu? A hlavně - jak to chutná? Díky za zkušenosti.

Vaše kuřátko z Vysočiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8692
4.6.26 14:25

Než to přivezou, nebude to dobré. Chutná jako KFC stripsy, ale nepálivé, nic co by stálo za to vozit z Prahy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.26 14:33

@Ploskutáček Plosky, ty řešíš nákup stripsů skoro jako nákup auta :mrgreen:. Objednávala jsem přes foodoru a bez rozvozu byla cena 259,–. Akorát bych se vybavila Imodiem nebo plenkou, pokud to budeš jíst po dvou třech hodinách v tom vedru.
Jinak chuťově fajn, žádný zázrak, ale chce to jíst čerstvé. I ta necelá půlhodinka z dovozu mi přišla dost. A v aktuálních teplotách bych neriskovala zdravotní problémy.

• Citovat
  • Upravit
11733
4.6.26 15:04
@Anonymní píše: Více

Já bych to chtěl ošutnat, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
4.6.26 18:29
@Ploskutáček píše: Více

No maximálně se poser@š :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
4.6.26 18:52
@Heduš Homolková píše: Více

To nesmím! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
4.6.26 19:15

Dovezený to fakt nebude dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
4.6.26 19:15
@Ploskutáček píše: Více

Každej se někdy pos.al 8) U KFC mně přišlo, že je jedno, jestli je to odstátý půl hodiny nebo tři, to už pak chutná stejně. Kolikrát jsem to dochroustala až třeba po pěti hodinách a nikdy jsem se z toho nepos.rala, no a zas takový teplo ještě není :mrgreen: Čerstvý jsem to měla jen jednou a asi už jsem byla tak zvyklá na tu chuť toho odleželýho, že jsem to zabalila a počkala, až to bude mít ty správný grády :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8692
4.6.26 19:57

Tepla bych se nebála, je to řízek, ten něco vydrží, ale bude to zvlhlé, ovadlé… no jako řízek mezi chlebem ke sváči na výletě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
4.6.26 20:16

Hele, fakt ne, nebude to už dobré. Tohle se musí jíst okamžitě. Byla jsem v P jednou a moc mě to neoslovilo. Ale mně nechutnalo ani v KFC. Pro mě je jasná jednička Mc Donalds když už. :nevim:

Příspěvek upraven 04.06.26 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11885
4.6.26 20:19

Když si někdy dovezeme domů KFC, co nesníme rovnou, pomůže ohřát ho v troubě, chutná to pak dobře. Tedy stripsy nebo křidýlka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
4.6.26 22:09
@Catalina123 píše: Více
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
5.6.26 09:20

No, naštěstí to maj při cestě, tak uvidíme. Dám vědět, jaký to bylo a jestli mi z toho něco bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
5.6.26 10:36
@Cucajz píše: Více
Čau Cucajz, tebe už jsem neviděl? Jak je? Ale je to logický, že tu seš, kočičku vždycky přiláká kuřecí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
6.6.26 11:48

Tak Popíka mám v sobě, je to dobrý, ještě mi zbyly dva kousky navečer. Klasická něha mě nezklamala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.