Psací stůl pro prvňáčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9887
26.10.15 10:21

@Amys Pak je ještě jedna možnost - u práce stát. Pomáhá to fakt docela dost, akorát musím vymyslet nějaké zvyšovadlo na stůl.
 http://www.respekt.cz/…stne-nestoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
26.10.15 11:04
@Viking píše:
@Amys Pak je ještě jedna možnost - u práce stát. Pomáhá to fakt docela dost, akorát musím vymyslet nějaké zvyšovadlo na stůl.
http://www.respekt.cz/…stne-nestoji

To dělává a já mu v tom vlastně bráním :think: Asi bych to měla přehodnotit. Ale on nejlíp píše, když je stabilní, jakmile má možnost pohybu, je to katastrofa. Ale už se lepší, takže nakonec z něj asi doktor nebude :lol: (myšleno, že možná to jeho písmo nebude zas tak strašný :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
topinambur
27.10.15 14:25

Ještě že takové problémy nemáme, i když uvidím co s tím mladším, ten vypadá jako větší šídlo, tak jsem zvědavá, jak se popere s první třídou :-))

• Citovat
  • Upravit
2075
12.1.18 10:14

Ahoj holky, chci nechat dceři udělat psací stůl přímo od truhláře (bude dělat i skříň atd), jaký myslíte že je nejlepší? Chtěla bych rovnou větší, případně do L a šuplíky - místa má v pokoji dost, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24444
12.1.18 11:24

@Aishenka my jsme kupovali dceři stůl vloni. Přiznám se, že jsme vybrali rostoucí, kde se dá nastavit výška stolu do, asi, tří poloh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26643
12.1.18 12:21

My kupovali letos pro 9leteho syna. Vybrala jsem rohovy s velkou pracovni deskou. Starsimu jsme nechavali udelat na zakazku i s policema tak asi pred 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
17.1.18 22:05

Tak. Jsem ji nechala udela nakonec rovny o delce 160cm. a sirce 70cm,tak.snad bude ok + pojizdny kontejner se supliky, ted jeste vybrat tu spravnou rostouci zidli, muzete doporucit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
18.1.18 10:22

@Aishenka Na rostoucí židle tu jsou dost rozporuplný komentáře. Já to nakonec vyřešila normální židlí u nižšího stolu v kuchyni a k tomu schůdky z IKEA pod nohy. To pak má všude 90 stupňů. Stejně se na začátku někdo bude muset učit s ním. Až bude trochu větší, tak dostane ergonomickou kancelářskou židli (na kolečkách) do pokojíčku a k tomu stůl. Teď nechci, aby se mi na ní točil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
18.1.18 11:56
@Kakachna píše:
@Aishenka Na rostoucí židle tu jsou dost rozporuplný komentáře. Já to nakonec vyřešila normální židlí u nižšího stolu v kuchyni a k tomu schůdky z IKEA pod nohy. To pak má všude 90 stupňů. Stejně se na začátku někdo bude muset učit s ním. Až bude trochu větší, tak dostane ergonomickou kancelářskou židli (na kolečkách) do pokojíčku a k tomu stůl. Teď nechci, aby se mi na ní točil.

Ja to napsala asi spatne, chci tu rostouci k psacimu stolu, jsem myslela, ze ta kolecka se daji zabrzdit prave aby nejezdila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
18.1.18 13:54

@Aishenka To jsem pochopila, že je to k psacímu stolu. A jak je staré dítě? To je pro prvňáčka? Ja tu rostoucí pochopila jako třeba jitro. A ta židle není pak vůbec otočná, když se zaaretují kolečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
18.1.18 13:56

@Aishenka A i když budeš mít výsuvnou na kolečkách, tak mu musíš něčím podložit nohy, pokud nemá výškově nastavitelný stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.1.18 14:00

Synovi necelých 6 let jsme kupovali tuto
Alba Rostoucí židle Fuxo S-Line

• Citovat
  • Upravit
20777
18.1.18 14:02

My máme normální židli, normální stůl a pod stolem podložku pod nohy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
18.1.18 14:03
@Kakachna píše:
@Aishenka A i když budeš mít výsuvnou na kolečkách, tak mu musíš něčím podložit nohy, pokud nemá výškově nastavitelný stůl.

Jj pro prvnacku a mas pravdu s tim podlozenim nohou, me se ty rostouci stoly nelibi, chci uz rovnou vetsi co ji vydrzi protoze ji delame cely pokoj novy tak.sby to ladilo.
Takovou zidli jsem myslela treba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
18.1.18 14:12

@Amys Vyřešili jsme to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...