Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Amys Pak je ještě jedna možnost - u práce stát. Pomáhá to fakt docela dost, akorát musím vymyslet nějaké zvyšovadlo na stůl.
http://www.respekt.cz/…stne-nestoji
@Viking píše:
@Amys Pak je ještě jedna možnost - u práce stát. Pomáhá to fakt docela dost, akorát musím vymyslet nějaké zvyšovadlo na stůl.
http://www.respekt.cz/…stne-nestoji
To dělává a já mu v tom vlastně bráním
Asi bych to měla přehodnotit. Ale on nejlíp píše, když je stabilní, jakmile má možnost pohybu, je to katastrofa. Ale už se lepší, takže nakonec z něj asi doktor nebude
(myšleno, že možná to jeho písmo nebude zas tak strašný
)
Ještě že takové problémy nemáme, i když uvidím co s tím mladším, ten vypadá jako větší šídlo, tak jsem zvědavá, jak se popere s první třídou ![]()
Ahoj holky, chci nechat dceři udělat psací stůl přímo od truhláře (bude dělat i skříň atd), jaký myslíte že je nejlepší? Chtěla bych rovnou větší, případně do L a šuplíky - místa má v pokoji dost, děkuji
@Aishenka my jsme kupovali dceři stůl vloni. Přiznám se, že jsme vybrali rostoucí, kde se dá nastavit výška stolu do, asi, tří poloh.
My kupovali letos pro 9leteho syna. Vybrala jsem rohovy s velkou pracovni deskou. Starsimu jsme nechavali udelat na zakazku i s policema tak asi pred 4 roky.
Tak. Jsem ji nechala udela nakonec rovny o delce 160cm. a sirce 70cm,tak.snad bude ok + pojizdny kontejner se supliky, ted jeste vybrat tu spravnou rostouci zidli, muzete doporucit?
@Aishenka Na rostoucí židle tu jsou dost rozporuplný komentáře. Já to nakonec vyřešila normální židlí u nižšího stolu v kuchyni a k tomu schůdky z IKEA pod nohy. To pak má všude 90 stupňů. Stejně se na začátku někdo bude muset učit s ním. Až bude trochu větší, tak dostane ergonomickou kancelářskou židli (na kolečkách) do pokojíčku a k tomu stůl. Teď nechci, aby se mi na ní točil.
@Kakachna píše:
@Aishenka Na rostoucí židle tu jsou dost rozporuplný komentáře. Já to nakonec vyřešila normální židlí u nižšího stolu v kuchyni a k tomu schůdky z IKEA pod nohy. To pak má všude 90 stupňů. Stejně se na začátku někdo bude muset učit s ním. Až bude trochu větší, tak dostane ergonomickou kancelářskou židli (na kolečkách) do pokojíčku a k tomu stůl. Teď nechci, aby se mi na ní točil.
Ja to napsala asi spatne, chci tu rostouci k psacimu stolu, jsem myslela, ze ta kolecka se daji zabrzdit prave aby nejezdila ![]()
@Aishenka To jsem pochopila, že je to k psacímu stolu. A jak je staré dítě? To je pro prvňáčka? Ja tu rostoucí pochopila jako třeba jitro. A ta židle není pak vůbec otočná, když se zaaretují kolečka?
@Aishenka A i když budeš mít výsuvnou na kolečkách, tak mu musíš něčím podložit nohy, pokud nemá výškově nastavitelný stůl.
Synovi necelých 6 let jsme kupovali tuto
Alba Rostoucí židle Fuxo S-Line
My máme normální židli, normální stůl a pod stolem podložku pod nohy ![]()
@Kakachna píše:
@Aishenka A i když budeš mít výsuvnou na kolečkách, tak mu musíš něčím podložit nohy, pokud nemá výškově nastavitelný stůl.
Jj pro prvnacku a mas pravdu s tim podlozenim nohou, me se ty rostouci stoly nelibi, chci uz rovnou vetsi co ji vydrzi protoze ji delame cely pokoj novy tak.sby to ladilo.
Takovou zidli jsem myslela treba