Psací stůl pro prvňáčka

25324
22.10.15 13:43

Psací stůl pro prvňáčka

Ahoj, ještě nemáme tedy prvňáčka, ale už koukáme po psacím stole pro něj.
Máte nějaké tipy, rady, vychytávky?
Má cenu kupovat rostoucí psací stůl?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
22.10.15 14:23

My teď koupili tenhle, do první jde až za rok, ale už se hodí na malování nebo lego, zatím velká spokojenost.
 http://www.rostoucinabytek.eu/…-Halmar-PACO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.10.15 20:51

Ahoj, rostoucí psací stůl je skvělá věc my máme něco http://www.gazel.cz/…oly/bart.jpg na tenhle styl, teda bez toho šuplíku, i se dá podle potřeby naklopit. Určitě bych se ale vyvarovala roustoucí židli, hrozně z toho bolí záda a není praktická :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81528
22.10.15 21:22

Ja jsem z rostouci zidle nadsena. naklapeci stul-pouzivate to? nepadaj po tom tuzky, klouzou sesity…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.10.15 09:10
@Lama Lama píše:
Ja jsem z rostouci zidle nadsena. naklapeci stul-pouzivate to? nepadaj po tom tuzky, klouzou sesity…?

U nás nakláněcí stůl nemají ve škole, takže ve snaze zachovat stejné podmínky si myslím, že my bychom ten stůl nenakláněli, takže máme obyč. Židle je asi mnohem důležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
topinambur
23.10.15 09:52

Souhlasím s Amys. Stůl rovný, spíše se soustředit na kvalitní židli, aby si dítě neničilo záda a špatně nesedělo.

• Citovat
  • Upravit
25324
23.10.15 14:08

Mě tedy spíš ten rostoucí nábytek imponuje, že se dá zvedat výš…židli plánujeme také kvalitní, máte také tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21937
23.10.15 14:10

Mame tuto zidli, nejlepsi koupe.
http://www.jitro-zidle.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.10.15 13:08

@momi33 po zkušenostech mi nejde dohromady rostoucí židle a pohodlnost, praktičnost a hlavně kvalitní sezení. Nejlepší z hlediska posilování zádových svalů je koupit míč. Když židli tak podobnou jako do kanceláře, dá se taky různě nastavit podle velikosti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
25.10.15 13:10

Máme od doktorky pro dítě doporučenou právě rostoucí, taky máme Jitro. Taháme se o ni celá rodina, pohodlná je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
25.10.15 13:12

Ta plocha mi prijde mala

• Citovat
  • Upravit
20777
26.10.15 09:37
@JulinkaM píše:
@momi33 po zkušenostech mi nejde dohromady rostoucí židle a pohodlnost, praktičnost a hlavně kvalitní sezení. Nejlepší z hlediska posilování zádových svalů je koupit míč. Když židli tak podobnou jako do kanceláře, dá se taky různě nastavit podle velikosti. :)

Mám doma prvňáčka a nedovedu si představit, že by dítě, které potřebuje sedět stabilně (!!!), sedělo na míči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
topinambur
26.10.15 09:46

Já jsme kupovala židli Therapia MINI, nevím co mají teďkom za sortiment, obměňují to tak když tak pohledejte :-)

• Citovat
  • Upravit
9887
26.10.15 09:56
@Amys píše:
Mám doma prvňáčka a nedovedu si představit, že by dítě, které potřebuje sedět stabilně (!!!), sedělo na míči.

U nás z toho důvodu nepřichází v úvahu ani nic na kolečkách a nic točicího (psychomotorický neklid), takže pevná židle s podnožkou vyšla jako jediná možná. (Ještě jsem ráda seděla na klekadle nebo jak se tomu říká, ale dítě se na to netvářilo.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
26.10.15 10:12

@Viking To klekadlo chci zkusit dovézt na zkoušku od rodičů, taky máme problém. Furt se vrtí, leží na stole, no prostě hrůza :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí