Psaníčko? Máte? Jaké zvolit?

202
30.1.17 22:53

Psaníčko? Máte? Jaké zvolit?

Mám na vás prosbu. Máte někdo malé psaníčko? Právě vybírám z těchto dvou typů, ani jedno jsem nikdy neměla, proto bych se chtěla poradit. Má to být dárek. Kamarádka mi před nějakou dobou sdělila, že viděla malé psaníčko, možná že bylo i na prst. A hrozně se jí líbilo. Přemýšlím, že bych jí ho koupila. Ale problém je, jak moc je „praktické“. Ono sice něco hezky vypadá, ale v reálu to může být celkem utrpení. Sdělíte mi názor? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
202
30.1.17 23:04

@Saatine děkuji. A má podle tebe smysl to klasické, nebo to na prst? Pořád váhám. Hlavně i barvou. Stříbrné mi přijde hezčí, ale zase boty (lodičky) má každá druhá spíš černé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
31.1.17 05:31

@zacatecnice2 psanicek mam asi pet a zdaleka nejvic nosim zlate - cerne je k vetsine satu moc tvrde (ja teda aspon zadne velke vecerni v cerne nemam. k cernym koktejlkam pak mam sanozrejme cerne psanicko). pokud ma byt prvni, asi bych sla do nejakeho metalickeho, pripada mi univerzalnejsi. to na prst jsem nikdy na nikom nevidela (a vidam jich hodne) tak bohuzel nemuzu slouzit. pocitove mi to ale pripada ze to bude spis opruz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
15.2.17 13:27

Nakonec jsem objednala dvě psaníčka - zlaté a stříbrné. Zlaté už došlo. Přišlo mi, že jsou to univerzální barvy, co se hodí skoro ke všemu. Nakonec jsem nevzala ani na prst, ale ty klasické. Tak jsem zvědavá, zda bude spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková