Psí duše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Psí duše
Dobrý den.
Jdu za námi pro radu či vysvětlení nebo jen pár slov které by mi pomohli to celé zpracovat a vyrovnat se a tím.
17.10 nám vlak srazil pejska ale já se to dozvěděl v práci. Okamžitě sem zahodil veškerou práci a mazal to k autu, jel sem jako šílenec ale zároveň opatrně tak abych se vrátil domů. Po pár minutách jízdy se slzama v očích jsem zastavil na místě nejblíže k místu kde byl pejsek viděn naposledy. Po několika minutovém běhání tam a zpátky po kolejích jako šílenec jsem ho našel. Bezvládného jsem ho zvedl a běžel několik set metrů na veterinu, tělíčko bylo těžké vážil 25kg nohy už mi odcházeli bolestí, křeče do stehen byli tak silné, že nyní stále cítím obrovskou bolest.
Ale viděl jsem svého brášku ( pejska ), že potřebuje pomoci nebo že se ta pomoc musí alespoň zkusit. Doběhl jsem k veterinářce položil ihned na stůl a přitulil se. Držel jsem to za hlavičku a hladil po pacinkách. Říkal jsem mu jak strašně ho miluju a že on je pro mě nejlepší pejsek na světě, že on je ten který mě dělá šťastným a silným, že on je ten který mi dával do života sílu a radost.
Při tom všem ho paní veterinářka kontrolovala, ale prý nebylo jak pomoci a že ani žádnou bolest necítil. V tu chvilku jsem se položil na zem v slzách a breku.
Po chvilce jsem se postavil a obejmul svého brášku zase a jen mu pošeptal že ho miluji a nikdy na něj nezapomenu. Přikryl jsem ho dekou, zamotal pacinku a čumáček. Došel jsem si celej zničenej pro auto zaparkoval před veterinou a pán mi pomohl naložit tělíčko do auta ( sám už bych to nezvládl ). Přijel jsem domů, zaparkoval tak jako vždy, vystoupil jsem otevřel vrata na zahradu, zavřel za sebou a u vstupu do baráku jsem se zhroutil, seděl tam a brečel. Nohy mě neposlouchaly a bolest mě nedovolila vstát několik minut. Bolest v srdíčku byla natolik veliká, že se mi hlavou honili nejhorší věci jen abych se setkal se svým nejlepším pejskem kterého jsem měl tu čest poznat.
Následně ale vyšla přítelkyně s dcerkou ven a už sem nemohl dělat nic ale teď je momentálně dcerka rodina a hlavně dcerka to co mě tu drží abych nešel za svým pejskem.
Každopádně jsem několik desítek minut seděl venku na studené a promočené zemi, nemohl jsem dělat skoro nic krom pláče.
Poté co se mi podařilo vstát, sem zamířil do koupelny aby mě dcerka neviděla tak moc od krve. Umyl jsem se a vyšel ven. Tam na mě čekala fenečka adoptovaná husky slečna z útulku. Po chvilce bloudění po baráku jsem si sedl a rozmýšlel co bude dál. S přítelkyní jsme se rozhodli, že si ho necháme doma, necháme zpopelnit a koupíme tu nejkrásnější urničku kterou mají a uděláme mu vzpomínkou skříňku jako má naše zesnulá 9 měsíční dcerka. Ještě ten den i přes bolesti nohou a křečí jsme zařídili vše potřebné.
Nyní je ten můj miláček má místě, kde se o tělíčko postarají.
Poté co jsme se vrátili domů jsem posbíral všechny hračky které miloval, dal si je do pracovny k počítači, vytiskl jsem si několik desítek fotek a dál je na několik míst kde na něj uvidím vždy když přijdu. Jsou ta hračky všude pověšené, obojky a v nich svíčka. Všechno na mém pracovním stole.
Pokaždé když tam přijdu, opakuji slova „jsi ten nejlepší bafan nejlepší bráška a nejlepší přítel jako jsem kdy měl, chybíš mi bráško“ v tu chvilku mi vyhrknou slzy ale snažím se držet kvůli dcerce.
A teď k té diskuzi a prosím nevěřícím aby se nevyjadřovali.
Je možné, že ho stále cítím po stolem kam si lehal a hřál mi nohy? Je možné je ho slyším dýchat a chodit v noci po baráku?
Nikomu jsem tak zatím neřekl abych nebyl za blázna.
Ale já ho slyším chodit a dýchat po baráku. Občas slyším kňučení.
Fenečka co máme adoptovanou ho neustále hledá.
Dokonce se mi zdá, že leží vedle mě v posteli tak jak rád lehával.
Je možné, že jeho psí dušička neodešla? Nebo, že mě chce na něco upozornit? Nebo zda jsem jen blázen?
Děkuji všem za diskuze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je to normální, byl s tebou X let, tak ho vidíš a slyšíš všude.
Dušička odešla. Jen nám trvá než nám to naplno dojde a do té doby ho vždy slyšíme a vidíme
Taky to tak mám a to mi můj miláček odešel před 2 měsíci
- Citovat
- Upravit
Děkuji.
Kdybych mohl, dát ten svůj život za ten jeho. Aby tu on mohl být. Hrozně mi chybí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DominoWAR93 píše: Více
Ted uz mu je dobre, chce to cas. Ale chapu te, pes je proste clen rodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Vím, že to chce čas. Jenže Cokoliv udělám připomíná mi ho to. Jelikož mi vždy stál u nohou ať jsem dělal cokoliv.
Teď když cokoliv dělám, tak mi tam chybí prostě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit