Psí kamarád Plzeň

10140
7.9.13 13:25

psí kamarád Plzeň

Ahoj, hledám tu kámoše pro svého psího rošťáka, je mu rok a je stále velmi ztřeštěný a hraví.. je to velký knírač, křížený, pes, rád lítá s jiným psem/ psi
bohužel tady v okolí se mi kamaráda najít nepodařilo, protože buď jsou tu jen malí pejsci, a když je větší, tak bývají agresivní, nebo si už prostě hrát nechtějí… každého nového kamaráda vítáme s otevřenou náručí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tutyna
7.9.13 18:46

Ahoj, ptej se po někom s fenečkou, jasný, že dva psi si spolu nadšeně hrát nebudou.
Copak to neznáš z vycházek, jak na sebe pejskaři zděšeně volají „Máte fenku nebo psa?“ a podle odpovědi buď psiska chytají na vodítka nebo když mají rozdílná pohlaví, tak je nechaj chvilku hrát (pokud fena zrovna nehárá) :)

• Citovat
  • Upravit
10140
7.9.13 19:36
@Tutyna píše:
Ahoj, ptej se po někom s fenečkou, jasný, že dva psi si spolu nadšeně hrát nebudou.
Copak to neznáš z vycházek, jak na sebe pejskaři zděšeně volají „Máte fenku nebo psa?“ a podle odpovědi buď psiska chytají na vodítka nebo když mají rozdílná pohlaví, tak je nechaj chvilku hrát (pokud fena zrovna nehárá) :)

našemu je to šumák.. ;) hraje si s fenou i se psem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2652
7.9.13 22:08

Jasný, proč by si nemohli hrát dva psy, když oba ví jak se mají chovat ;) no já jsem kousek od Plzně, mám dvě fenky, ale už jsou starší…jedný táhne na 8, druhý na 7. Už jsou to trochu dámičky, i když ta větší je trošku úchyl na černý psy, možná by si i pohrála :D prcek musí mít sakra náladu :)…no ale jak říkám, už jsou to dámičky a mladý puberťáci je moc neberou :mrgreen: tak jsem moc nepomohla…zkus chodit někam kde se scházím víc psů…nějaká oblíbená louka, park atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
8.9.13 10:08

@baldurka tam právě chodíme, do pejskařskýho parku, a je to k ničemu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2652
8.9.13 11:08

@xsaleen …a prooč? 8o to tam k vám nikdo svého psa nepustí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
8.9.13 15:36

@baldurka většinou jsou to právě ty gaučáci.. a nebo si prostě toho většího psa odvádějí oklikou, proč nevím.. :nevim: Argo je halama zbrklej, ale moc hodnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2652
8.9.13 21:42

@xsaleen ..aha, to mě mrzí, lidi jsou někdy zbytečný vyplašenky :( tak snad najdete brzo nějakýho kámoše…a největší kámoš si pro něj stejně ty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
9.9.13 10:39

@baldurka to jo, lae já s ním lítat po lese nemůžu.. :mrgreen: jedině, že bych si malího přivázala na záda.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný