Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, hledám tu kámoše pro svého psího rošťáka, je mu rok a je stále velmi ztřeštěný a hraví.. je to velký knírač, křížený, pes, rád lítá s jiným psem/ psi
bohužel tady v okolí se mi kamaráda najít nepodařilo, protože buď jsou tu jen malí pejsci, a když je větší, tak bývají agresivní, nebo si už prostě hrát nechtějí… každého nového kamaráda vítáme s otevřenou náručí ![]()
Ahoj, ptej se po někom s fenečkou, jasný, že dva psi si spolu nadšeně hrát nebudou.
Copak to neznáš z vycházek, jak na sebe pejskaři zděšeně volají „Máte fenku nebo psa?“ a podle odpovědi buď psiska chytají na vodítka nebo když mají rozdílná pohlaví, tak je nechaj chvilku hrát (pokud fena zrovna nehárá) ![]()
@Tutyna píše:
Ahoj, ptej se po někom s fenečkou, jasný, že dva psi si spolu nadšeně hrát nebudou.
Copak to neznáš z vycházek, jak na sebe pejskaři zděšeně volají „Máte fenku nebo psa?“ a podle odpovědi buď psiska chytají na vodítka nebo když mají rozdílná pohlaví, tak je nechaj chvilku hrát (pokud fena zrovna nehárá)
našemu je to šumák..
hraje si s fenou i se psem
Jasný, proč by si nemohli hrát dva psy, když oba ví jak se mají chovat
no já jsem kousek od Plzně, mám dvě fenky, ale už jsou starší…jedný táhne na 8, druhý na 7. Už jsou to trochu dámičky, i když ta větší je trošku úchyl na černý psy, možná by si i pohrála
prcek musí mít sakra náladu
…no ale jak říkám, už jsou to dámičky a mladý puberťáci je moc neberou
tak jsem moc nepomohla…zkus chodit někam kde se scházím víc psů…nějaká oblíbená louka, park atd.
@baldurka tam právě chodíme, do pejskařskýho parku, a je to k ničemu.. ![]()
@baldurka většinou jsou to právě ty gaučáci.. a nebo si prostě toho většího psa odvádějí oklikou, proč nevím..
Argo je halama zbrklej, ale moc hodnej
@xsaleen ..aha, to mě mrzí, lidi jsou někdy zbytečný vyplašenky
tak snad najdete brzo nějakýho kámoše…a největší kámoš si pro něj stejně ty ![]()
@baldurka to jo, lae já s ním lítat po lese nemůžu..
jedině, že bych si malího přivázala na záda.. ![]()