Psí oko fleky

98
30.12.21 20:30

Psí oko fleky

Dobrý večer, chci se zeptat nechci plašit, je to par týdnu co se moji fence udelal jeden flíček pod okem viz fotka, pak po týdnu hned další, a minuly týden na dalším oku. Nevím co to je, nikdy jsem to nevidela ani neslyšela o tom. Nechci panikarit a hned jí brát k veterináři, protože snáší veterináře velmi špatně. Nemáte někdo s tím to zkušenosti??? Dekuju za každý názor. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12
30.12.21 20:45

Dobrý večer, úplně netuším kde ten flíček vidět? :think: ten v koutku? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.12.21 20:51

To cerne? To je normalne pigment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
30.12.21 21:00

Ja myslim, ze nasi psi to taky mivali a nikdy jsem se nad tim nepozastavila :) urcite to nic nebude. Ale tak pro klid to sledujte a az bude nejaky ockovani atd, tak se na to zeptejte veterinare, ale je to urcite v pohode :kytka: a nebo cinknete na veterinu, jestli jim muzete mailem poslat fotku a je to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
30.12.21 21:54

Dobrý večer,
spíše jsem si všimla lysinky kolem očí. Zažili jsme u našeho pejska. Jednalo se o kožní parazit. Veterinář seškrabal vzorek kůže a pod mikroskopem určil. Bohužel už si nepamatuji název parazita. Léčba byla jednoduchá… tableta, která se dává i na klíšťata, má záběr na více parazitů. Určitě bych se zítra na veterine stavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
30.12.21 22:35

@Valejka kde přesně myslíte, nějak nemůžu najít 🤔 a je to nějaké nebezpečné nebo? Nějak tohoto jsem si nevšimla až na ty černé skvrny které se ji furt zvětšují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
30.12.21 22:36

@Sojkys ano, ty černé flíčky, stále se ji zvětšují a je jich více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
30.12.21 22:43

Kolik jí je? Většinou se jedná o pigmentové skvrny..

• Citovat
  • Upravit
98
30.12.21 22:48

@Nelel12 3 roky ji byli v létě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
1.1.22 13:50

Řekla bych že je to pigmentová skvrna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.10.23 18:33

@Lůů111 Dobrý den, náš pejsek má stejné fleky jako Váš na fotografii. Jak jste prosím problém vyřešila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný