Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Neznáte někoho kdo bude mít nebo má malé koťátka nejlépe 2-3,5mesicni. A kdo by daroval nebo levne prodal? Krmíme whiskas, domácí podmínky v byte, může spát i v posteli nebo na škrabadle s naším kocourkem. Diky. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hmm, tak Ty jsi odbornice na kočky… Whiskas, největší šit, který můžeš cpát do kočky ![]()
Tak whiskasem bych se opravdu nechlubila. Zkusila bych místní útulky.
@s j whiskas je sracka, co má necelá 4 procenta masa.. není vhodné pro Nikoho. Mmchdm, útulky, docasky atd, vše je narvané k prasknutí ![]()
@s j píše:
Neznáte někoho kdo bude mít nebo má malé koťátka nejlépe 2-3,5mesicni. A kdo by daroval nebo levne prodal? Krmíme whiskas, domácí podmínky v byte, může spát i v posteli nebo na škrabadle s naším kocourkem. Diky.
moc prosím, nedávej kočkám whiskas. To už je lepší dávat maso a vyjde tě to i levněji.
Holky, tady je jasné, že tato „kočkomilka“ shání vánoční dáreček… Ten, kdo by o kočkách skutečně něco věděl, choval je, tak nekrmí největší sra*kou, a minimálně má pojetí o útulcích, různých spolcích atd., které skutečně praskají ve švech…
@Lojzísek píše:
Holky, tady je jasné, že tato „kočkomilka“ shání vánoční dáreček… Ten, kdo by o kočkách skutečně něco věděl, choval je, tak nekrmí největší sra*kou, a minimálně má pojetí o útulcích, různých spolcích atd., které skutečně praskají ve švech…
Je mi z toho až zle.. to zase budou po vánocích žně.. hrozný prostě
whiskas nedávám ani venkovním kočkám, které se sem zatoulaly
@s j a mmchdm, visyze se koťata mají odstavit nejdřív ve 12 týdnech, ale lepší je 16?
@s j píše:
Neznáte někoho kdo bude mít nebo má malé koťátka nejlépe 2-3,5mesicni. A kdo by daroval nebo levne prodal? Krmíme whiskas, domácí podmínky v byte, může spát i v posteli nebo na škrabadle s naším kocourkem. Diky.
Whiskasem nekrm. Koťátko má jít k novému páníčkovi až ve třech měsících.
@Lojzísek a co je na něm špatně? Mám kočičky rok a myslela jsem že výborně, vždyť to není žádné levné žrádlo. A poradíte mi tedy jiné? Krmíme s ním už rok a bez problémů, ale pokud je spatne, rada přejdu na jiné.
@martina.se ne to nevím, já jen četla, nějaké inzeráty a tam třeba až z Prahy nabízí kotatko i dvou měsíční, tříměsíční tak jsem myslela ze může jít už po dvou měsících. Kocourek měl tak 3-4mesice, když jsme ho zachránili. Tak jsem nikdy nezjišťovala jak maličký může jít od maminky.
@s j píše:
@Lojzísek a co je na něm špatně? Mám kočičky rok a myslela jsem že výborně, vždyť to není žádné levné žrádlo. A poradíte mi tedy jiné? Krmíme s ním už rok a bez problémů, ale pokud je spatne, rada přejdu na jiné.
vždyť v tom není skoro maso, kočka je masožravec.
nejlepší je koukat na složení, ale ideální je krmit masem
@s j píše:
Vždyť v tom není žádné maso. Jen ochucené obiloviny.. Dívej se na složení. Granule např Brit care atd. Kapsičky to samé. Ideální je ale krmit přímo masem. Přestaň koukat na cenu, koukej na složení
https://www.whiskas.cz/…hovezim-300g
hlavní složka je obilí, to by kočka vůbec neměla
@s j píše:
je to levné žrádlo, pořádná kapsička nestojí 8 Kč v akci, přečti si složení, jen popel a maso nikde. Odrovnáš jim časem ledviny. Nikdy nekupuj líbivé kapsičky v supermarketu, pokud chceš mít zdravou kočičku, dopřej jí kvalitní žrádlo. Jak už je tady napsané i syrové maso, dávám 3-4 x týdně, hlavně teď přes zimu kde nemají možnost ulovit co potřebují
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat