Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
chtěla bych se zeptat na doporučení 50l akvarijního setu za dobrou cenu. Samozřejmě ať je kvalitní. Mám 20l akvárium a je malé. Nemohu zde umístit více rybiček a také mám vysazené rostlinky a díky velikosti akvária se špatně čistí dno, když mám zde i rostlinky a jeden menší umělý kmen.
Navíc mi teď začala hrozně zapáchat voda. Vyměnila jsem dnes většinu vody v akváriu a pečlivě se snažila vyčistit zvonem dno. Marná snaha. Akvárium stále hrozně zapáchá.
Proto jsem se rozhodla pro koupi většího akvária, které půjde lépe udržovat a bude v něm i více možností pro život vícero rybek.
Prosím o nějaké doporučení AKVARIJNÍHO SETU, ať nemusím kupovat vše zvlášť.
Byla bych také moc ráda, kdyby jste mi doporučili i nějaký dobrý substrát na dno, který se dobře čistí a prosperuje i rostlinkám bez hnojení.
Ja mela leta tenhle a byl fajn, filtr, topinkovač i světlo bohaté dostacovali. https://profizoo.cz/…-x-30-cm-54l?… Jako substrát mi pro kytky vzdycky přišel nejlepší obyčejný říční písek, v tom kytky rostou jak blázen. Jen prý světlý substrát není dobrý pro ryby, ale když budeš mít akváriu dostatečně zarostlé, tak bych to neřešila… Navic potom zanasenim kalem a rasou ztmavne…
Mám set Diversa a jsem spokojená. Ale koupila bych minimálně 100l. Ta údržba je úplně někde jinde…
@Janee19 děkuji moc za odkaz ❤️️ chtěla bych se zeptat, zda jsou k akváriu také příslušenství. Na té stránce nic o filtru či topítku nepíšou, vlastně tam nepíšou skoro nic 😅
@Mama2020 jj, je to kompletní set, zkus to hodit do googlu, určitě to bude jinde popsané líp ![]()