Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@isp @Petr11111 tak naštěstí to psinec není ![]()
Má těžké nachlazení, zánět průdušek lezoucí na plíce. Kde k tomu přišel fakt nevím, taková zima posledních 14 dní nebyla, nikde jsme nestáli, že by prochladl, on je totiž neustále v pohybu ![]()
Nicméně po špatných výsledcích krve dostal atb., něco na zánět a od bolesti, domů jsme na fasovali atb tablety a v pátek na kontrolu. Dostává k tomu dál jitrocelový sirup i med ![]()
Viditelně se mu ulevilo, protože venku má tendence tahat už klacky, válet se v té břečce (u obojího má smůlu), nafasoval na ven pod kabátek ještě i dětské tričko s dlouhým rukávem
abychom co nejvíce eliminovali možnost chladu. Doma už zase začíná být jak neřízené torpedo, takže je problém ho udržet v klidu ![]()
Elsinka začíná kýchat, takže ji dopujeme taky medem se sirupem a hlídáme.
Vitamin C. Davej ho i druhymu psu. Jitrocel a echina jsou taky fajn. Vyhnula bych se Mucosolvanu, to je dryak a casto spis skodi, nedavam ho ani detem.
Nam radila veterinarka davat psu vit. C i par dni pred psi akci, je mensi riziko, ze neco capne.
@KačuliKačka píše:
@asha dáváme jitrocelový sirup
Tam je Cecka uplny minimum, pokud vubec. Vubec se neboj ho davat, psum se dava i kvuli kloubum a to dost vysoky davky ![]()
@asha to nebylo míněno vzhledem k vit. C, ale na ten Mucosolvan (apropo, s tím mám výborné zkušenosti v inhalátoru).
Máme skvělého vet.dr., takže dávám na jeho fundované rady ![]()
@KačuliKačka Jasne, ja jen, ze ho tu nekdo doporucoval. Ono je to pekny svinstvo, na to vazne pozor. Krome vlastnich spatnych zkusenosti mne pred nim varovalo uz nekolik lekaru, muze se stat, ze zkapalneny hlen spadne jeste vic dolu a jsou z toho pak zapaly plic, laicky receno. Nam se to doma stalo dvakrat, takze mi uz pres prah nesmi. ![]()
@KačuliKačka Mmch. ptas se na rady, radim vit. C i preventivne ![]()