Psychicky nezvládám dětský pláč

103
21.6.14 19:54

psychicky nezvládám dětský pláč

Potřebovala bych poradit, mám doma 8týdenní holčičku a ta velmi často pláče.. v noci klidně spí, ale přes den, dopoledne, i odpoledne vydrží 8hodin střídavě plakat, kňourat. pomůže, když ji vezmu, usne, položím - probudí se, pláče, po 8hodinách takového maratonu kdy nedělám nic jiného než nosím, kojím - odmítá v tom řevu i prso - jsem úplně psychicky na dně. nezvládám její pláč. podotýkám, že mám doma ještě dvouletého aktivního chlapečka - který je sice hodný, ale divoký.. kdybych nekojila, asi už bych snad začala na uklidnění pít. pokud bych ji nenechala chvíli brečet, nemáme doma co jíst, neuklidím, nevyperu.. jsem už z toho hotová.. musím kvůli tomu dávat staršího syna na hlídání, abych si odpočinula alespon trochu, ale je mi to líto.. dcera je zdravá, prospívá, pláč je údajně normální.. máte podobnou zkušenost? co dělat? jsem chvílema na dně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
655
21.6.14 19:56

Mne pomohla manduca (volne ruce) a mp3 do sluchatek (klidna mysl) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
21.6.14 19:57

Zkusila si nosit ji v šátku? Podle mě pláč normální není, něco jí chybí, třeba jen ten kontakt s tebou… Prostě bych ji nosila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672

Zkus si pořídit šátek, a mimi doma nosit v něm..budeš mít volný ruce na práci, a mimi bude spokojený u tebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

Zkusilas šátek? dítě máš na sobě a přitom volné ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.6.14 19:59

@martinkamoje šátek, manducu a pod věci.. nebo zkusit houpací nebo vibrační lehátko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.14 20:00

Já jsem si malýho naučila od malinka v nosítku a máš klid je neustále u tebe a ty můžeš v pohodě pracovat :) a nebude plakat :) a nemá třeba prdíky nebo něco?? to že pláče neustále normální není… hledala bych příčinu. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
21.6.14 20:01

Mám manducu, nosím, ale nelíbí se jí to, většinou v ní brečí ještě víc, šátek jsem. netuším co ji chybí, ráda bych ji pomohla, ale nevím jak.. neusne ani v kočárku, většinou chodíme po městě s brečícím kočárkem, lidi si musí myslet, že se o ni nestarám, když kočárek většinou brečí.. jsem už zoufalá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
21.6.14 20:02

Houpací lehatko i s hudbou a kolotocem nad hlavou  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
21.6.14 20:03

@martinkamoje a netrapi ji třeba prdiky, že pořád pláče??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103

Šátek jsem nezkoušela, nejsem moc jeho zastánce kvůli složitému vázání. bříško jí taky určitě bolí, ale podle mě neřve jen kvůli bříšku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439

@martinkamoje Máš v té manduce novorozeneckou vložku? Třeba by jí vyhovovala kolíbka v šátku.

Nebo zkus pořídit hacku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@martinkamoje píše:
Mám manducu, nosím, ale nelíbí se jí to, většinou v ní brečí ještě víc, šátek jsem. netuším co ji chybí, ráda bych ji pomohla, ale nevím jak.. neusne ani v kočárku, většinou chodíme po městě s brečícím kočárkem, lidi si musí myslet, že se o ni nestarám, když kočárek většinou brečí.. jsem už zoufalá..

tak jí někomu na hodinu půjčit a oddechni si. Někdy se na dítěti projeví i Tvoje strachy a obavy, reaguje pláčem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.6.14 20:04
@martinkamoje píše: Šátek jsem nezkoušela, nejsem moc jeho zastánce kvůli složitému vázání. bříško jí taky určitě bolí, ale podle mě neřve jen kvůli bříšku..
šátek uvážeš raz dva - já se to teď učila a je to překvapivě jednoduché :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
21.6.14 20:04

Nebo jestli nema i hlad. Nase mala takhle plakala porad, a pak jsme zkusili UM a byl klid… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí