Psychika a nucení na WC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.10.11 09:16

psychika a nucení na wc

Už to fakt musím řešit,a doufám,že se najde někdo kdo mi poradí,jak na to vyzrát :roll: Nevím kdy to přesně začalo,možná když jsem jela někdy autobusem a začalo se mi chtít na malou a já nevěděla co by,držela jsem to,a pak si na zastávce zašla.Jenže při další jízdě,a vůbec při pomyšlení,co kdyby se mi náhodou zase chtělo,jsem z toho začala mít nějakou depku.Pak jsem se autobusu všemožně vyhýbala,a když jsem začala jezdit vlakem i hodinu do práce,tak se mi samozřejmě nechtělo,protože jsem věděla že přinejhorším to jde tam.Pak jsem otěhotněla, a to se mi chtělo na wc pořád,tak jsem se i mohla vymlouvat,když jsme jeli s přítelem nějakou delší cestu,ale on se pak začal zlobit,že to stejný jsem dělala i předtím,že jsem na nervy,a potřebuju čůrat i když se mi určitě nechce,občas se mi fakt nechtělo,ale někdy,i když jsem před cestou byla snad 100× na wc a vůbec nepila a nejedla,stejně jsem pak vyčůrala hodně moc.Když jedu jako řidič,tak se mi samozřejmě taky nechce,protože mám myšlenky upřené na bezpečnou jízdu a ani si nevzpomenu.Je to hrozný,strašně mě to štve,protože mě to moc otravuje.Teď už jsem v takovém stádiu strachu,že nechci ani moc chodit do obchodu kde nemají wc,protože se bojím,co kdyby se mi náhodou chtělo,prostě na to pořád myslím a to je to nejhorší,přitom doma jdu ráno a pak někdy za 2-3 hoďky,prostě ne hned.Taky nemám ráda,když musím někde na někoho čekat,to pak zase nemyslím na nic jiného,no hrůza,asi budu muset navštívit psycholožku,aby mi dala nějaku radu,jak se od toho odprostit.Už jsem hledala na netu,a pár lidí,taky hledá nejdřív wc a potom zábavu,ale já bych se toho opravdu ráda zbavila :zed: děkuju všem za jakoukoliv motivující odpověď :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2458
15.10.11 09:23

Nejsem teda odborni, ale mam dojem ze trpis obsedantnekompulzivni poruchou. V nekterych pripadech se to udajne da zvladnout tzv. silou vule, zalezi na osobnosti. Ja bych radeji zasla k psychologovi. Leci se farmakologickou lecbou. Ale uvidis, treba ani nebudou leky potreba, jen sezeni a psychoterapie. Neco si o tom precti je toho plnej internet. Uvidis jestli se v tom najdes. Ja drzim palce at to zvladnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
15.10.11 09:27

třeba tady je o tom diskuse, nečetla jsem, ale třeba tam najdeš spřízněné duše. https://www.emimino.cz/…mechyr-9169/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
15.10.11 10:32

Taky bych zkusila doktora, homeopatika, …myslet pořád jen na to, aby se ti nezačalo chtít nebo že se ti opravdu chce, to jsou 2 různé věci… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
15.10.11 10:49

On může být v základu dráždivější močový měchýř, ale dobře vidíš, že hlavní roli už v tom hraje psychika, která se mrcha umí šikovně upnout často na úplnou maličkost a pak se trápit.

Za sebe radím, řeš to co nejdřív, než se to hodně zafixuje. No a nejsi v tom rozhodně sama, ale je třeba to vyřešit, abys ze života měla něco jiného, než že budeš znát všechny veřejný záchodky světa. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.11 12:13
baghira píše:
třeba tady je o tom diskuse, nečetla jsem, ale třeba tam najdeš spřízněné duše. https://www.emimino.cz/…mechyr-9169/

No tak jsem ráda,že je nás víc,teda ráda,svým způsobem,Alte to má úplně podobně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.11 12:15
Kalla1412 píše:
Taky bych zkusila doktora, homeopatika, …myslet pořád jen na to, aby se ti nezačalo chtít nebo že se ti opravdu chce, to jsou 2 různé věci… :nevim:

no přesně,ani se mi nechce,ale já to normálně přivolávám..že se mi pak chce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.11 12:21
Saroya píše:
On může být v základu dráždivější močový měchýř, ale dobře vidíš, že hlavní roli už v tom hraje psychika, která se mrcha umí šikovně upnout často na úplnou maličkost a pak se trápit.Za sebe radím, řeš to co nejdřív, než se to hodně zafixuje. No a nejsi v tom rozhodně sama, ale je třeba to vyřešit, abys ze života měla něco jiného, než že budeš znát všechny veřejný záchodky světa. Držím palce.

no je to hrůza,no já když vím,že tam ty záchodky jsou nebo budou,tak se mi ani nechce,nejhorší je,když jsem někde venku,zánět moč.jsem nikdy neměla,jen občas mi stačí,že sedím na studeném,tak mě druhý den bolí břicho,ale další den už ne,nebo když mi prostydnou nohy,tak se mi chce.Ale spíš to vidím tak,že si tou psychikou vždy přivolám.Zrovna včera jsem nakupovala,pak mi přišlo že se mi chce,tak jsem rychle nakoupila a rychle ven,pak jsem šla ještě do jednoho obchodu s oblečením,a tam se mi najednou vůbec nechtělo,ani cestou domů ani doma ještě hodinu poté,no děs :zed:

• Citovat
  • Upravit
17629
15.10.11 12:35

hm prostě kolik pozornosti tomu dáváš, o tolik víc tě to přitáhne, jakmile se něčím zabavíš, je to ok, trochu začarovanej kruh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
15.12.14 11:50

Ahoj anonymní:)řešíš jeste tento problém? vím že je diskuze již stará. Ráda bych jí obnovila. mám něco podobného nebo asi stejného. Děsně mě to štve..když odpovíš budu moc ráda. Nebo kdokoliv kdo máte stejné zkušenosti díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí