Citlivé bradavky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.10.11 09:50

Citlivé bradavky

ahoj holky, mám takový dotaz, možná hloupý, všem jasný každopádně, nevím co mám dělat. Minulý měsíc byla citlivá bradavka pouze na pravém prsu, těhotenské testy jsou negativní, tento měsíc jsem si dělala znovu test, respektivě včera a nic, takže těhotenstvím to být nemůže :-( , hlavně je divné, že mě bolí pouze bradavka na pravém prsu, jsou dny kdy ne, ale i tak je citlivější a dnes ráno jsem si všimla, že je bradavka suchá a jakoby se olupuje. Nemáte některá zkušennost?? všude se píše, že jsou bolestivá prsa, bradavky, ale vždy obě, já mám problém pouze s jednou. Děkuju za informace a případné rady :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1315
13.10.11 10:00

Ahoj neporadím,povětšinou to bývá těhotenstvím, nebo případnou menstruací.Ale pokud se ti loupe,může to být i , že ti nastydla.Bradavky jsou hodně choulostivé a mně se to tedy už stalo.Přesně jak popisuješ.Stačí jít jen na chvilku v tričku ven a je to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.11 10:03

ahojky hako, děkuju moc, tahle varianta mě nenapadla :think: :palec: :-D

• Citovat
  • Upravit
446
13.10.11 11:20

A nemůžou to být kvasinky? Já to teda měla po kojení,byla taková suchá a jako by se loupala. Hodně mě pomáhal Bephanten…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.11 11:25

a jak to poznám?? jak se projevují?? a to musím k nějakýmu doktorovi??

• Citovat
  • Upravit
1315
14.10.11 08:43

Ahoj,zkus si koupit Bephanten, za to nic nedáš.Pokud si ,ale nekojila doteď nevím, kde by si to mohla chytit.I když teď je všechno obráceně.Zkus to mazat a pokud to nepřejde , zajdi si k MUDr.Jinak při tom nastydnutí bradavek to jako by i trošku pálí a jsou děsně bolestivě citlivé.Později se to též jako by loupe.Dej vědět.Možná by ti pomohla jen modrá indulona,tedy pokud to není nic jiného než já si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.11 11:15

děkuju moc :-) ne ne nikdy jsem nekojila, miminko ještě nemám, takže možná to nastydnutí, děkuji budu mazat :pankac: :pankac: a dám vědět

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.12 16:57

ahojky holky, jsem tu zase a můj problém s jen jednou citlivou bradavkou přetrvává, citlivá je pouze pravá, levá vůbec, jsem zoufalá poraďte

• Citovat
  • Upravit
987
15.1.12 17:53

jestly problem pretrvava jdi k doktorovvy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.12 18:41

jako k praktickému? a to se mu tam budu muset svléknout??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.12 19:06

:-/

Já mám něco podobného teď v těhu..hodně mě svědí dvorce(ne bradavky) a taky se mi loupou..je to velmi nepříjemné,hlavně to hodně svědění..jak se to oloupe, tak je na pár dnů klid a pa to začne nanovo..mám to tak asi 2 měsíce..Budu se muset zeptat gynekologa co s tím.. :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
3267
15.1.12 20:26

otevři si stránky www.mamo.cz - je tam poradna odborníků na prsa, poradí ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.12 09:35

holky, děkuju moc za rady, mě by to nepřišlo tak divné, kdyby nešlo jen o jednu bradavku a tu samou na pravo..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.12 12:52

tak jsem psala o radu lékaře, který se tím zabývá a prý je to ekzém, to docela sedí, já na ně trpím od malička, jen pro info, kdyby měl někdo stejný problém :-)

• Citovat
  • Upravit
nanyqe
18.9.13 20:58

Ahojky mam takový problém mám citlivé bradavky a asi týden nafoukle břicho taky chodim často na záchod. Nevíte co by to mohlo bejt děkuji za radu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex