Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jo, mě bolely pravidelně každý měsíc před ms prsa a hlavně bradavky byly citlivé jako čert.
Jestli myslíš, že bys mohla být těhotná o. k. ale podle prsou to sotva poznáš a na test je ještě brzo. Takže budeš muset počkat zda ms dorazí nebo ne ![]()
@jenika1 píše:
No chceš se zeptat, zda jseš těhotná? To tady opravdu nikdo neví. Dočkej času, jako husa klasu.
To nepotřebují vědět
spíš jestli to je normální 14 před MS ![]()
@NikysekR píše:
Jo, mě bolely pravidelně každý měsíc před ms prsa a hlavně bradavky byly citlivé jako čert.
Jestli myslíš, že bys mohla být těhotná o. k. ale podle prsou to sotva poznáš a na test je ještě brzo. Takže budeš muset počkat zda ms dorazí nebo ne
@Anonymní píše:
Dekuji
Není zač, jenže občas si namlouvám že bude //,a ono nic ![]()
Dobry den, mam citliva prsa, bradavky, tehotna nejsem vcera sem byla na ultrazvuku a tehotenske testy mam negativni, jedina zmena je ze sem minuly mesic zacala brat HA
@kacka865 píše:
Dobry den, mam citliva prsa, bradavky, tehotna nejsem vcera sem byla na ultrazvuku a tehotenske testy mam negativni, jedina zmena je ze sem minuly mesic zacala brat HA
A co potřebuješ?
Ahoj holky mám takový dotaz..už týden mam citlivé bradavky levou více je to až bolestivé…jde o to že nevím co to muže být a zda mohu být těhu…jelikož před rokem jsem měla injekce depoprevenar a dost toho lituji měla jsem 3 injekce a po te 3 jsem se rozhodla že už žádnou nechci Nikdy..od té doby nemám Menstruaci už rok…a jde mi o to zda mohu otěhotnět když nemám menstruaci..četla jsem že citlivé až bolestivé bradavky větčinou jsou v těhotenstvý..jsem z toho zmatená
prosím o radu moc Děkuji