Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Premenstruační syndrom? Touha po miminku? Nějaká nemoc? Těžko říct ![]()
Těhotenství jsem na prsou poznala spíš podle bolesti a pnutí po stranách, podle tmavých dvorců a celkově takového pocitu horkosti v nic. Citlivé bradavky ne.
Prosím o zachování anonymity, když mluvím o intimních partiích svého těla.
Zdravím chtela bych vas poprosit o radu. Uz asi tri dny me boli bradavky plus bolest v podbrisku ale jen nekdy a taky me pichalo na jedne strasne u vejecniku a dva dny sem spinila a tedka opet nic
tak by me zajimalo jestli by se mohlo jednat o tehotenstvi dekuji moc ![]()
@Jajina999 píše:Zdravím chtela bych vas poprosit o radu. Uz asi tri dny me boli bradavky plus bolest v podbrisku ale jen nekdy a taky me pichalo na jedne strasne u vejecniku a dva dny sem spinila a tedka opet nic
tak by me zajimalo jestli by se mohlo jednat o tehotenstvi dekuji moc
Udělej si test, pak se přijď zeptat znova - má křišťálová koule je momentálně mimo provoz ![]()
Testum neverim uz sem snima mela dost spatne zkusenosti a doktor ma dovolenou
tak hold pockam
@Jajina999 píše:
Testum neverim uz sem snima mela dost spatne zkusenosti a doktor ma dovolenoutak hold pockam
Ok, takže na 50% je to těhu a na 50% to není těhu. Víc ti tady asi nikdo nenapíše ![]()
No ja vim
me je to jasny ale jen me spis zajimalo jestli ma taky nekdo takovou zkusenost
ja mam mrave MS hodne nepravidelne. I jsem jednou tehu byla ale bylo to zamlkle tehotenstvi navic sem mela ty same priznaky krom toho maleho špiněni
jinak dekuji
Tak sorry za tu ironii, ale z takových příznaků to nikdo nevyvěští… jak dlouho máš zpožděnou MS? A test je fakt první možnost, pak až doktoři a další příznaky.
Dva mesice jsem to uz nedostala
ale jak rikam ma to dost nepravidelny
Ale kdyz mam dostat MS tak takovyhle bolesti v bradavkach nemam a navic vetsinou kdyz me zacne polet v tom podbrisku dostanu to bud behem dne nebo druhy den ale tedka proste nic ![]()
Ahoj holky, nevedela jsem, kam dotaz smerovat, protoze se o tomto tematu nasla pouze vse ve spojitosti s tehotenstvim ci vysazenim HA. HA beru necelych 6 let, mam v planu ji za mesic vysadit, nikoli z duvodu snazeni se o dite, ale spis uz to do sebe nechci cpat a chranit se jinak.
Ale predevsim me ted trapi to, co se mi nikdy nestalo, uz skoro tyden mam citlive bradavky - na dotek nebo kdyz lezim na brise, tak to neni uplne prijemne - a vcera jsem lehce zaspinila, pak v pohode a dnes k veceru zas a rekla bych, ze to bylo trochu vice. Jinak HA beru pravidelne, dnes si mam brat posledni prasek a v pondeli bych mela mit ms. Beru klasicky 21 pilulek, 7 dni pauza. Stalo se nekomu neco podobneho? Muze to byt v souvislosti s nejakou hormonalnoi nerovnovahou, ze uz mi tato antikoncepce nevyhovuje?
Pod tou nerovnovahou ani prave nevim, co si predstavit, ale jedine to jsem jeste vyhledala, ze by mohlo mit spojitost. Omlouvam se za diakritiku, jsem na mobilu ![]()
Zdravím Vás
mám prosbu, do MS mam cca 14 dní a od vcerejska mám šílené citlivé bradavky. Při sprchování si na ně nemůžu ani pustit vodu jak to bolí.. A prsa mam malinko vetsi.HA neberu od zari..Máte s tím nějaka zkušenosti?
Díky moc
No chceš se zeptat, zda jseš těhotná? To tady opravdu nikdo neví. Dočkej času, jako husa klasu.