Citlivé bradavky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
18.9.13 21:05

Zarazeny prdy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.9.13 21:09

Máš chuť na pomeranče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.9.13 21:12

@terinka4444 :lol: já se zabiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.13 21:15

Premenstruační syndrom? Touha po miminku? Nějaká nemoc? Těžko říct :nevim:
Těhotenství jsem na prsou poznala spíš podle bolesti a pnutí po stranách, podle tmavých dvorců a celkově takového pocitu horkosti v nic. Citlivé bradavky ne.
Prosím o zachování anonymity, když mluvím o intimních partiích svého těla.

• Citovat
  • Upravit
Jajina999
18.10.13 19:59

bolest bradavek

:mavam: Zdravím chtela bych vas poprosit o radu. Uz asi tri dny me boli bradavky plus bolest v podbrisku ale jen nekdy a taky me pichalo na jedne strasne u vejecniku a dva dny sem spinila a tedka opet nic :) tak by me zajimalo jestli by se mohlo jednat o tehotenstvi dekuji moc :andel:

• Citovat
  • Upravit
7602
18.10.13 20:02
@Jajina999 píše: :mavam: Zdravím chtela bych vas poprosit o radu. Uz asi tri dny me boli bradavky plus bolest v podbrisku ale jen nekdy a taky me pichalo na jedne strasne u vejecniku a dva dny sem spinila a tedka opet nic :) tak by me zajimalo jestli by se mohlo jednat o tehotenstvi dekuji moc :andel:

Udělej si test, pak se přijď zeptat znova - má křišťálová koule je momentálně mimo provoz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajina999
18.10.13 20:03

Testum neverim uz sem snima mela dost spatne zkusenosti a doktor ma dovolenou :( tak hold pockam

• Citovat
  • Upravit
7602
18.10.13 20:09
@Jajina999 píše:
Testum neverim uz sem snima mela dost spatne zkusenosti a doktor ma dovolenou :( tak hold pockam

Ok, takže na 50% je to těhu a na 50% to není těhu. Víc ti tady asi nikdo nenapíše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajina999
18.10.13 20:11

No ja vim :) me je to jasny ale jen me spis zajimalo jestli ma taky nekdo takovou zkusenost :P ja mam mrave MS hodne nepravidelne. I jsem jednou tehu byla ale bylo to zamlkle tehotenstvi navic sem mela ty same priznaky krom toho maleho špiněni :)jinak dekuji

• Citovat
  • Upravit
7602
18.10.13 20:32

Tak sorry za tu ironii, ale z takových příznaků to nikdo nevyvěští… jak dlouho máš zpožděnou MS? A test je fakt první možnost, pak až doktoři a další příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajina999
18.10.13 20:48

Dva mesice jsem to uz nedostala :) ale jak rikam ma to dost nepravidelny

• Citovat
  • Upravit
Jajina999
18.10.13 20:51

Ale kdyz mam dostat MS tak takovyhle bolesti v bradavkach nemam a navic vetsinou kdyz me zacne polet v tom podbrisku dostanu to bud behem dne nebo druhy den ale tedka proste nic :)

• Citovat
  • Upravit
33
26.3.15 19:23

Citlive bradavky a spineni

Ahoj holky, nevedela jsem, kam dotaz smerovat, protoze se o tomto tematu nasla pouze vse ve spojitosti s tehotenstvim ci vysazenim HA. HA beru necelych 6 let, mam v planu ji za mesic vysadit, nikoli z duvodu snazeni se o dite, ale spis uz to do sebe nechci cpat a chranit se jinak. :) Ale predevsim me ted trapi to, co se mi nikdy nestalo, uz skoro tyden mam citlive bradavky - na dotek nebo kdyz lezim na brise, tak to neni uplne prijemne - a vcera jsem lehce zaspinila, pak v pohode a dnes k veceru zas a rekla bych, ze to bylo trochu vice. Jinak HA beru pravidelne, dnes si mam brat posledni prasek a v pondeli bych mela mit ms. Beru klasicky 21 pilulek, 7 dni pauza. Stalo se nekomu neco podobneho? Muze to byt v souvislosti s nejakou hormonalnoi nerovnovahou, ze uz mi tato antikoncepce nevyhovuje? :nevim: Pod tou nerovnovahou ani prave nevim, co si predstavit, ale jedine to jsem jeste vyhledala, ze by mohlo mit spojitost. Omlouvam se za diakritiku, jsem na mobilu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.15 18:33

Citlivé bradavky

Zdravím Vás :) mám prosbu, do MS mam cca 14 dní a od vcerejska mám šílené citlivé bradavky. Při sprchování si na ně nemůžu ani pustit vodu jak to bolí.. A prsa mam malinko vetsi.HA neberu od zari..Máte s tím nějaka zkušenosti? :) Díky moc

• Citovat
  • Upravit
3030
6.12.15 19:13

No chceš se zeptat, zda jseš těhotná? To tady opravdu nikdo neví. Dočkej času, jako husa klasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí