Psychika a s tím spojené problémy

13
20.4.24 07:30

Psychika a stim spojené problémy

Dobrý ráno lidi. Jak to zvládate? Beru Elicea 5mg každé ráno plus neurol když mi je zle hodně. Každý den sem nervózní nejsem svá beru ji teprv 5 dni ale každé ráno zvracení a prujmy nechuť k jídlu a nemám náladu. Jak jste natom vy? Už nevím co dal každý den je pro mě stejný začátek pekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14955
20.4.24 10:47

Dej tomu 2- 3 týdny, pokud potíže budou přetrvávat, tak to prober s lékařem a on léky změní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.4.24 16:49

@Kfětoslava Jojo premaham se abych to vydržela už nevím co dal neumím se pretvarovat ze mi nic není ale vidím jak mé blízké to ničí ze mě vidi takhle. Beru i neurol 0,25 dnes už mám v sobě 0,50 a cítím po nem úlevu ale ne takovou jakou bych chtěla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
20.4.24 17:34

@Len330 se zlomenou nohou nebo chřipkou bys taky nechodila, jen ať neděláš starosti blízkým. Duše je nemocná stejně jako tělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.4.24 03:21

Myslím si, že jednak je potřeba, aby lék nabral potřebnou hladinu, což může trvat i dva týdny, je ale taky možné, že potřebujete zvýšit dávku toho Neurolu nebo úplně změnit medikaci. Asi bych to konzultovala s lékařem, popsala mu aktuální potíže, ať se zbytečně netrápíte. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.4.24 08:34

@Miška 45 dnes je to 10 den co beru “eliceu” 5mg plus neurol ráno 0,5 a musím říct že fakt stačilo jen počkat než to zabere a jsem fakt spokojená je mi dobře, nechci to zakřiknout. Ale vážně se cítím jako dříve pomohl mi přítel a hlavně odjezd na jiné místo a udělat si wellnes. Dnes je moje ráno jako dříve a nemám žádné potíže. Tak pokud někdo zoufa tak jak jsem zoufala já. Tak prosím vydržte to. Fakt bude vše tak jako dříve. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.4.24 14:36

To jsem ráda, že je líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.8.24 03:57

Problemy

Ahoj potrebovala bych pomoct je mi 16 let a uz pres rok a pul mam problemy které nevim jak vyresit uz pres rok a pul se mi spatne dycha v kuse nemam ani chvili klid kdy by se mi dobre dychalo proste v kuse se mi spatne dycha je mi slabo na omdleni a kdyz jedu i v aute tak mi to nedela dobře nedělají mi dobře zadne festivaly akce u vseho nemuzu dychat a je mi spatne a kolabuju furt a nevim jestli to je psychicky protoze mam ted i problemy se spanim a kdykoliv se snazim usnout chytnu nejaky sok vyletim z postele a kolabuju prosim pomocte mi nekdo uz opravdu nevim co delat a doktoři mi rekli ze mam vse v poradku ale neni to v poradku dekuji vsem kdo mi pomuze a omlouvam se za moje vysvětlování pisu to v rychlosti a stresu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.8.24 16:04
@Len330 píše: Více

Ja brala Eliceu 4 dny ( 2 dny 5 mg a pak 10 mg), ale měla jsem jen průjem a šílený deprese, zhubla jsem asi 5 kg a nemohla jsem jist, klepala jsem se a mela jsem cerny kruhy okolo očí, vypadala jsem jak fetka. Další den jsem si nevzala a bylo mě dobře. Další dny jsem opět měla problémy s večerními úzkostmi ( knedlik v krku, emočně v pohodě) brala jsem Lexaurin, který me napsali uz na pohoto. pred AD me pak napsal obvodak. Po dovolený jsem šla za doktorem znova a řekla mu ze tohle nejde a tak me napsal jiný. První den jsem si vzala a jasala jsem ze mi po nich nic neni byla to Asentra 50. Zacala jsem pouze na 25 mg pulce, dalsi den jen lehka úzkost která pak přešla a ten třetí den klepanice, bušení srdce, nemohla jsem dýchat ( nemela jsen knedlik v krku). Takze další den jsem si už nevzala, ale bohužel jeste tri dny na to jsem tyto problémy měla 2× denně. Hardcore. Az dneska mi je relativně dobře. A rozhodla jsem se, že pokud do konce týdne nebudu mit zachvaty z tech AD, tak začnu lexaurin pomalu vysazovat a radsi najedu na nějaké přírodní věci. Původně jsem sla na pohovost jen s knedlikem v krku z důsledku uzkosti. No uvidíš, ja to nedala no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.8.24 16:06

Ještě chci doplnit ze mi to začalo po úmrtí v rodině, dnes je to měsíc. Neměla jsem dříve z úzkosti problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.8.24 16:09

Bohužel já také v rodině nenašla moc oporu, protože přítel to měl na háku tak jsem byla u mamky se synem, ktery má prázdniny a mamce uz to po 3 tydnu stačilo ty moje nářeky, asi me taky pomohla změna prostředí, protože u mamky ten člen rodiny co zemřel bydlel. A ja furt koukala na ty svíčky tam a jeho bydlení co tam měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí