Psycho z opuštění bytu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2691
19.4.11 12:27

vsechno nasvedcuje uzkostne poruse ,jak pisou holky..da se z toho dostat,ovsem sama to asi nejspis nezvladnes.navstiv odbornika,vubec se neboj,dneska tim trpi tolik lidi,ze si to ani neumis predstavit.asi ti napise nejake leky a bude dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
19.4.11 12:29
Anonymní píše:
ZelvaVeruna:
Přesně,fronta v obchodě,na poště,v hospodě to přechází po 2 pivech :roll:Ale už mě to fakt otravuje,už jsem přemýšlela,že jestli by to takhle mělo pokračovat napořád,radši si hodím mašli.Je to hrozné,kdo nezažil,nepochopí

přítel to měl taky,nesnášel davy,fronty,dělalo se mu blbě.Pak zkolaboval.Má panickou poruchu,bere na to dva prášky,jeden je Rivotril a bere už to 10let.Postupně se mu snižujou dávky.Kdyby neměl krávu psychiatričku,tak je bez prášků do dvou let.Jdi s tím k psychologovi,sama se toho nezbavíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
19.4.11 12:31
Anonymní píše:
ZelvaVeruna:
Přesně,fronta v obchodě,na poště,v hospodě to přechází po 2 pivech :roll:Ale už mě to fakt otravuje,už jsem přemýšlela,že jestli by to takhle mělo pokračovat napořád,radši si hodím mašli.Je to hrozné,kdo nezažil,nepochopí

tak ja si taky myslim, ze mas agorafobii spojenou s panickou poruchou jak vysitou. ale ma to hodne lidi, ma kamaradka to ma taky, bere na to leky, zkus se objednat k psychologovi, prip. k psychiatrovi,tam ti poradej, neni se zac stydet.hodne stesti. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4242
19.4.11 12:37

Jojo, souhlasim s tim, kdo nezazil, nepochopi!! I kdyz vysvetlis, tak proste nepochopi…
Ja jsem si treba rikala, ze bych radsi kazdej mesic 1× rodila, hlavne kdyz se tech stavu dosmrti zbavim :lol:

A hlavne se fakt neni za co stydet, rikala mi moje psycholozka, ze pulka Prahy ma neco :wink: ze bych se az divila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
19.4.11 13:04

Jsem na tom úplně stejně jako želvaveruna..
Ale už jsem si to ukočírovala..Nicméně, před tím než mám někam jít mám průjem ( k zubaři, lékaři, úřad..)..
Pak už se při cestě postupně uklidním a jde to..
Normální vycházky jsou už v pohodě.
Ale jakmile se ocitnu v místnosti plné lidí a jsem daleko ode dveří , tak je konec..Vadí mi i fronty, vadí mi i když jde někdo za mnou ( snažím se aby mě předešel..)
Mám jedno trauma z dospívání a to to zpustilo.

Myslím, že už jsi ve fázi, kdy potřebuješ odbornou radu - je to všechno jen v hlavě - nevolnost a paniku s vyvoláváš jen svou myslí..dá se to zvládnout a to je hlavní..Musíš být silná psychicky..
Držím palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.11 13:21

Nejlepší je,že za týden mám jít k zápisu do školky,už teď z toho mám hrůzu. :poblion: Budu si tam muset vzít někoho s sebou,protože jak to na mě dojde,musím jít pryč

• Citovat
  • Upravit
35791
19.4.11 13:22
Anonymní píše:
Nejlepší je,že za týden mám jít k zápisu do školky,už teď z toho mám hrůzu. :poblion: Budu si tam muset vzít někoho s sebou,protože jak to na mě dojde,musím jít pryč

Běž k psychologovi, nebo psychyatrovi, není to žádná ostuda. Myslím, že už teď ti to dost otravuje život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alice123
19.4.11 13:31

tak já mám něco podobného.Taky mám úzkosti když mám jít k doktorovi,něco vyřídit…A ještě k tomu vždycky hrozně zčervenám :roll: Prostě vždycky se mi nikam nechce mezi lidi,protože vím,že budu zase celá červená :oops:

• Citovat
  • Upravit
12978
19.4.11 13:34
Anonymní píše:
Nejlepší je,že za týden mám jít k zápisu do školky,už teď z toho mám hrůzu. :poblion: Budu si tam muset vzít někoho s sebou,protože jak to na mě dojde,musím jít pryč

Ano, tohle pomáhá..Vždy když jsem ještě s někým, tak se uklidním..zkus sebou někoho vzít.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
19.4.11 14:24

Já mám sociální fobii, momentálně podléčenou, ale bojím se, že se zas projeví, když si budu po mateřské hledat práci. To by byl člověk radši kulhavej, než toto :zed:

• Citovat
  • Upravit
cher
19.4.11 14:24

Já mám sociální fobii, momentálně podléčenou, ale bojím se, že se zas projeví, když si budu po mateřské hledat práci. To by byl člověk radši kulhavej, než toto :zed:

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
19.4.11 14:36
Lizbeth píše:
Anonymní píše:
Ano, tohle pomáhá..Vždy když jsem ještě s někým, tak se uklidním..zkus sebou někoho vzít.. :mavam:

Holky,tak ty prujmy a nervy, to mam taky, toma snad kazdej druhej :mrgreen: jo a k zapisujdu ted takya taky si beru sebou mamcu :mrgreen: alez jineho duvodu.pac se bojim, ze se tam nas.....,takze radsi at nevybuchnu a nekdo me hlida :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.11 17:52

Holky a to mám jít první k obvoďákovi a ten mi dá doporučeník psychologovi nebo si mu mám rovnou zavolat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.11 17:58
Anonymní píše:
Ahoj holky,tak jsi jdu zas pro radu.Už nevím co mám dělat.Začalo to tak před 2 měsíci:když mám jít někam ven z bytu,začne mi být špatně,zpočátku jsem venku chytala průjem,teď už došlo i na zvracení.Prostě sotva co vytáhnu paty z baráku,je zle.Cesta autobusem byl horor,myslela jsem že tam všechny obhodím :oops: Pořád jsem si říkala,že to bude nějaký přechodný stav,že to bude lepší.Ale dneska už mi došla trpělivost.Naplánovala jsem si s dcerkou doktora a ještě před tím došla na poštu,která je od baráku minutu.Samozřejmě se doktor nekonal,protože mi zas začalo být zle,sotva jsem doletěla z pošty domu :oops: Zažily jste to někdo?Moc díky za odpovědi

od doby co sem byla zneužitá, je to šest let, mám z vycházení z domu opravdu děs, vím, že na světle, mezi lidmi mi nic nehrozí, že je malá pravděpodobnost opakování.. mozke to ví, duše ne.. mám fobie z davů, nikdy nepůjdu na koncert oblíbené skupiny, pokud nebude soukromá jen pro mě a mám fobii z venku no.. ven chodím pouze s partnerem.. jinak se neodvážím.. též mi začne být zle a mám strach, že už to nikdy nepřejde.. chci chodit ven, mezi lidi, bavit se, užívat si sluníčka ale nemam na to… k psychiatrovi se mi taky nechce páč za blázna bejt nechci, nechci aby někdo řešil co se mi stalo.. nejak doufám, že to samo odezní…

• Citovat
  • Upravit
cher
19.4.11 18:01
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Ahoj holky,tak jsi jdu zas pro radu.Už nevím co mám dělat.Začalo to tak před 2 měsíci:když mám jít někam ven z bytu,začne mi být špatně,zpočátku jsem venku chytala průjem,teď už došlo i na zvracení.Prostě sotva co vytáhnu paty z baráku,je zle.Cesta autobusem byl horor,myslela jsem že tam všechny obhodím :oops: Pořád jsem si říkala,že to bude nějaký přechodný stav,že to bude lepší.Ale dneska už mi došla trpělivost.Naplánovala jsem si s dcerkou doktora a ještě před tím došla na poštu,která je od baráku minutu.Samozřejmě se doktor nekonal,protože mi zas začalo být zle,sotva jsem doletěla z pošty domu :oops: Zažily jste to někdo?Moc díky za odpovědi
od doby co sem byla zneužitá, je to šest let, mám z vycházení z domu opravdu děs, vím, že na světle, mezi lidmi mi nic nehrozí, že je malá pravděpodobnost opakování.. mozke to ví, duše ne.. mám fobie z davů, nikdy nepůjdu na koncert oblíbené skupiny, pokud nebude soukromá jen pro mě a mám fobii z venku no.. ven chodím pouze s partnerem.. jinak se neodvážím.. též mi začne být zle a mám strach, že už to nikdy nepřejde.. chci chodit ven, mezi lidi, bavit se, užívat si sluníčka ale nemam na to… k psychiatrovi se mi taky nechce páč za blázna bejt nechci, nechci aby někdo řešil co se mi stalo.. nejak doufám, že to samo odezní…

Bože, to ještě v dnešní době jsou takové předsudky, že, kdo jde k psychiatrovi nebo psychologovi je blázen? 8-o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex