Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
Chtěla bych vás poprosit o doporučení. ❤️
Hledáme v Brně opravdu dobrého dětského psychologa, který má zkušenosti s diagnostikou PAS u malých dětí.
U našeho dítěte máme podezření na poruchu autistického spektra a protože se nám blíží 3 roky, chtěli bychom vyšetření co nejdříve.
Budu moc vděčná za osobní zkušenosti a doporučení – ideálně někoho, kdo je citlivý k dětem, má s PAS zkušenosti a zároveň dělá skutečně kvalitní diagnostiku. 🙏
Případně budu ráda i za tip, kam se na vyšetření v Brně obrátit, pokud jste něco podobného řešili. ❤️
Děkuji moc za každý tip!
Mgr. Bubrinka z Bílého domu je na diagnostiku PAS vynikající. Sice se čeká ale vyplatí se to. Případně LOGO klinika dělá diagnostiku. Nicméně, pokud je to potřeba co nejdřív tak se to tak nějak vylučuje s tím najít někoho kvalitního.
Chodime k Sekaninove, byla v Bílém dome, ted je v Bohunicích. Jsem s ni spokojena, spolupracujeme se skolou i s PPP a vse funguje. Jen se dlouho ceka na zpravu a posledně jsem ji nedostala vubec, ale jdem tam za chvili zas, tak to dořeším. Kdyz byla zorava potřeba pro PPP, tak jsem ji mela hned.
@Aletheia píše: Více
No Buřinka teda nevím, diagnóza po necelé hodině sezení mezi dveřmi…
Přístup teda hrozný..
Nakonec jsme šli do dětské nemocnice a přístup úplně jiný. Než bylaxstanicena diagnóza, byli jsme tam 3×…