Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já Puellu dávám vždy do zásobníku na aviváž a od oka (asi 1-2 polévkové lžíce). Záleží také na množství prádla, které peru. Uvidíš, jak ti to bude vyhovovat. Oblečení opravdu nádherně voní. ![]()
Nedávno jsem zkoušela vzorky. Podle mě to teda strašně smrdí a zrovna ta zelená mi smrděla ze všech nejvíc. Po uschnutí to vlastně působí jako špatně vyprané, není to svěží čistá vůně, ale těžká a vtíravá. Ale dávkování stačilo tak 5-10 kapek na 9kg pračku. Na začátku jsem použila celý vzorek najednou a málem jsme se v baráku udusili. Pokud použiješ celé dávkování, dej to sušit ven, nebo do susičky. Brutálně z toho jinak pálí oči a dráždí to dýchací cesty. Zkusila jsem dva vzorky, pak jsem to hodila do koše.
Davam 5 ml na prani, kdyz mam plnejsi pracku tak vice.
u nas teda puella frci uz pres 2 roky- miluju ji
a voni mi teda skvele. Dum tim provoneny mame, ale teda ani zvirata oci nepalej, nebo se nechovaj nijak nestandardne ![]()
Já jsem si taky objednala vzorky a kdyz jsem si tady precetla diskusi, ze Puella rozezira plastove casti pracky, tak se mi ani nechce je pouzivat, pac mam fungl novou pracku…
Používám už dlouho, vždycky trochu stříknu do zásobníku na aviváž. Voní to krásně a dlouho.
Dům provoněn, morčata v pořádku ![]()
Zkušenosti nemám a ani nechci mít, ale jen tak přihodím do pléna :
https://www.vasestiznosti.cz/…lavone-s-r-o
Vážně vás ženský nezajímá složení, co do ty pračky a na sebe vlastně dáváte? Co čicháte?
Už to, že to raději neuvedou a takto to očurávají o nich nevypovídá nic dobrého. Je snad jasné, že kdyby složení uvedli, dávno ta značka je zakázána nebo stokrát víc popotahována, protože ty ingredience budou pravděpodobně dost za hranou.
Ale marketing jim koukám funguje perfektně = silná chemická vůně= naivní ženské kupují a peníze lítají oknem, děsivé… Že sebe a povlaky doma raději nenastříkate normálním svým parfémem.
Chápu, asi je lepší vonět předraženým tuctovým a ještě pochybným avivážem do pračky. ![]()
@Sunnysmile19 píše:
Zkušenosti nemám a ani nechci mít, ale jen tak přihodím do pléna :https://www.vasestiznosti.cz/…lavone-s-r-o
Vážně vás ženský nezajímá složení, co do ty pračky a na sebe vlastně dáváte? Co čicháte?
Už to, že to raději neuvedou a takto to očurávají o nich nevypovídá nic dobrého. Je snad jasné, že kdyby složení uvedli, dávno ta značka je zakázána nebo stokrát víc popotahována, protože ty ingredience budou pravděpodobně dost za hranou.
Ale marketing jim koukám funguje perfektně = silná chemická vůně= naivní ženské kupují a peníze lítají oknem, děsivé… Že sebe a povlaky doma raději nenastříkate normálním svým parfémem.
Chápu, asi je lepší vonět předraženým tuctovým a ještě pochybným avivážem do pračky.
Složení i další info na lahvičce jsou, dokonce je tam napsáno, že při teplotách praní nad 60 stupňů může dojít k poškození plastových částí pračky. Jen pro informaci. Mě to pračku nelepta, ale nad 60 neperu, vzdy dam jen pár kapek, mě to voní, někomu jinému to může smrdět, stejně jako normální parfém
… Stížnost vidím jen jednu, na to, kolik to používá lidí. Ale je možné, že jsou i jinde.
@Kolicek95 píše:
Nedávno jsem zkoušela vzorky. Podle mě to teda strašně smrdí a zrovna ta zelená mi smrděla ze všech nejvíc. Po uschnutí to vlastně působí jako špatně vyprané, není to svěží čistá vůně, ale těžká a vtíravá. Ale dávkování stačilo tak 5-10 kapek na 9kg pračku. Na začátku jsem použila celý vzorek najednou a málem jsme se v baráku udusili. Pokud použiješ celé dávkování, dej to sušit ven, nebo do susičky. Brutálně z toho jinak pálí oči a dráždí to dýchací cesty. Zkusila jsem dva vzorky, pak jsem to hodila do koše.
Tak smrdí to asi podle menšiny lidí. Zelená je nejoblíbenější dle recenzí, diskuzí. A kam přijdu, tam se mě ptají, co za skvělý parfém používám
Že Tě z toho pálí oči, tak nějak mám pocit, že to nebude Puellou. Píšeš, jako bys jen chtěla poškodit povest výrobku. Příště přemýšlej - píšeš, že zelená Ti smrdí nejvíc a zkusila jsi dva vzorky
![]()
@Catalinn píše:
Tak smrdí to asi podle menšiny lidí. Zelená je nejoblíbenější dle recenzí, diskuzí. A kam přijdu, tam se mě ptají, co za skvělý parfém používámŽe Tě z toho pálí oči, tak nějak mám pocit, že to nebude Puellou. Píšeš, jako bys jen chtěla poškodit povest výrobku. Příště přemýšlej - píšeš, že zelená Ti smrdí nejvíc a zkusila jsi dva vzorky
![]()
Otevřela jsem jich více, do praní jsem použila dva. Zelenou jsem začala právě kvůli recenzím. Oči pálily určitě z puelly, jak jsem odnesla sušák na balkon a vyvětrala, bylo to dobré. Ano, negativní recenzi píšu proto, abych poškodila pověst výrobku, protože si myslím, že je to šmejd. Ještě něco?
Tento příspěvek přidávám jen pro zamyšlení. Nemůžeme se divit, že v současné době má každý alergie a ekzémy a vyrážky, když většina domácností používá vůně do všeho. Při praní prádla jde především o to, aby bylo čisté, ne o to, aby vonělo na celý dům. Mám několik známých, které trpí kožními problémy, ale že by je napadlo zastavit používání agresivních pracích prostředků to ne. Umělé a intenzivní vůně a aviváže jsou zkrátka nevhodné pro naše zdraví. peace
S Puellou mám zatím jen pozitivní zkušenost. Především by se mělo dodržet dávkování a nepřehánět to s ní. Když jsem jim do společnosti napsala dotaz, tak mi velice rychle vše zodpověděli. Pračku mi určitě nerozleptá…
Dobry vecer
, mam dotaz, objednala jsem si zelenou Puellu ( 500 ml ) a chci se zeptat kolik davate mnozstvi kdyz perete a zda to mam dat do bubnu nebo do zasobniku na avivaz + jsem si k tomu objednala tu pumpicku, cetla jsem ze staci treba 3 pupnuti do zasobniku a pradlo krasne provoni a voni hodne, budu rada za radu+ je to vazne tak silne vonavy a super jak vsichni rikaji? dekuji!
.