Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, poraďte prosím šetrné tablety do myčky, kupujeme klasické z DM, ale chtěla bych přejít na nějaké jiné kvůli dětem, abych nemusela umývat jejich nádobí v ruce. Dcera trpí na ekzémy, a syn je ještě miminko.
Zkuste se podívat na Euronu. Sama jsem atopik a díky Euroně nemusím konečně dvakrát máchat. Do myčky používám gel a taky spokojenost.
@xxprincesscz a co eko řada z DM? To používáme my a přijdou mi fajn. I když my tedy ne kvůli ekzému, ale ČOV.
Doporučím skupinu Svět non toxic na Facebooku, tak mají vše vysvětlené a v souborech hromady doporučení na konkrétní netoxické produkty vhodné pro atopiky. Ne vše, kde je psáno „přírodní“, taky přírodní skutečně je. Je třeba číst složení a nevěřit prodejcům MLM.
Já dávám buď prášek od firmy tierra verde ( mají i v dm). Nebo sonett. Pak koukám abych v leštidle nebyla hořká látka ( birtex nebo tak nějak). Občas koupím feel eco. Hlavně ne eurona. Zrovna složení moc non toxic není
@Judina píše:
Doporučím skupinu Svět non toxic na Facebooku, tak mají vše vysvětlené a v souborech hromady doporučení na konkrétní netoxické produkty vhodné pro atopiky. Ne vše, kde je psáno „přírodní“, taky přírodní skutečně je. Je třeba číst složení a nevěřit prodejcům MLM.
Já právě facebook nemam, takproto jsem ptala tady, nechci právě koupit něco co buď nemyje nebo není vhodné.
@ffugaska píše:
Já dávám buď prášek od firmy tierra verde ( mají i v dm). Nebo sonett. Pak koukám abych v leštidle nebyla hořká látka ( birtex nebo tak nějak). Občas koupím feel eco. Hlavně ne eurona. Zrovna složení moc non toxic není
Dekuju za tipy ![]()
@xxprincesscz píše:
Já právě facebook nemam, takproto jsem ptala tady, nechci právě koupit něco co buď nemyje nebo není vhodné.
Mají i stránky svetnontoxic tečka org. Tam je vše popsané také. Anebo vyšla i stejnojmenná kniha.