Šetrné tablety do myčky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1402
14.2.24 22:13

Šetrné tablety do myčky

Ahoj, poraďte prosím šetrné tablety do myčky, kupujeme klasické z DM, ale chtěla bych přejít na nějaké jiné kvůli dětem, abych nemusela umývat jejich nádobí v ruce. Dcera trpí na ekzémy, a syn je ještě miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30300
14.2.24 22:37

Zkuste se podívat na Euronu. Sama jsem atopik a díky Euroně nemusím konečně dvakrát máchat. Do myčky používám gel a taky spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5574
14.2.24 22:48

@xxprincesscz a co eko řada z DM? To používáme my a přijdou mi fajn. I když my tedy ne kvůli ekzému, ale ČOV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.2.24 16:57

Doporučím skupinu Svět non toxic na Facebooku, tak mají vše vysvětlené a v souborech hromady doporučení na konkrétní netoxické produkty vhodné pro atopiky. Ne vše, kde je psáno „přírodní“, taky přírodní skutečně je. Je třeba číst složení a nevěřit prodejcům MLM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.2.24 17:18

Tablety

Já dávám buď prášek od firmy tierra verde ( mají i v dm). Nebo sonett. Pak koukám abych v leštidle nebyla hořká látka ( birtex nebo tak nějak). Občas koupím feel eco. Hlavně ne eurona. Zrovna složení moc non toxic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
18.2.24 12:21
@Judina píše:
Doporučím skupinu Svět non toxic na Facebooku, tak mají vše vysvětlené a v souborech hromady doporučení na konkrétní netoxické produkty vhodné pro atopiky. Ne vše, kde je psáno „přírodní“, taky přírodní skutečně je. Je třeba číst složení a nevěřit prodejcům MLM.

Já právě facebook nemam, takproto jsem ptala tady, nechci právě koupit něco co buď nemyje nebo není vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
18.2.24 12:21
@ffugaska píše:
Já dávám buď prášek od firmy tierra verde ( mají i v dm). Nebo sonett. Pak koukám abych v leštidle nebyla hořká látka ( birtex nebo tak nějak). Občas koupím feel eco. Hlavně ne eurona. Zrovna složení moc non toxic není

Dekuju za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
18.2.24 14:30
@xxprincesscz píše:
Já právě facebook nemam, takproto jsem ptala tady, nechci právě koupit něco co buď nemyje nebo není vhodné.

Mají i stránky svetnontoxic tečka org. Tam je vše popsané také. Anebo vyšla i stejnojmenná kniha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
18.2.24 17:06

Mrkněte na stránky econea.cz
Mívají akce a slevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...