Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, poradili byste co s křesílkem (novým), které jsem si objednala a zapáchá?
co byste doporučili?
Je mi jasné, že pokud něco zapáchá = vyhodit, ale křeslo je nové, jinak je krásné a ten zápach není tak strašný, řeším tedy jen kosmetický problém, sedět se v něm dá.
ten smrad je nejspíš nekvalitní dřevotříska, z nž je to udělané. a prosmrádá to skrz čalounění. Je to cítit jako papírový lepenkový karton. původně jsem myslela, že byl gauč ve vlhku a nasmrádl od kartonové krabice, v níž byl zabalený, což je tedy také možné, ale to u b vyprchalo, větrala jsem ho 14 dní na balkoně.
takže to bude spíš to „tělo“ gauče. ony i stolky z ikey už jsou dnes z papíru.
nicméně uvítám rady na nějaké dobré postřiky.
Jak říkám, není to moc.
včera jsem vzala vypranou deku vymáchanou ve vonavé aviváži a přehodila ji přes křesílko. do rána ta deka smrděla stejně jako křesílko, po aviváži ani památky ![]()
Action prodává univerzální čistič, růžový s pusinkou(nevim jméno) za pár kaček. Voní jako žvýkačka, hodně a dlouho. Možná by to přebil. Mě je ta vůně příjemná i jako rychlý postřik místo vůně ![]()
@Atisia píše:
Action prodává univerzální čistič, růžový s pusinkou(nevim jméno) za pár kaček. Voní jako žvýkačka, hodně a dlouho. Možná by to přebil. Mě je ta vůně příjemná i jako rychlý postřik místo vůně
Diky, tyjo to zkusim! Ano je potreba to prebit jinak to nejde