Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den jaký máte názor na dětskou truhlu v pokojíku? Chtěla bych dát dětem (kluci4r. A 2r. ) mají hodně hraček. Nechtějí se jich vzdát hrají se vším. Máme velkou rodinu takže dárky k narozeninám a k vánocům se to nakupi. Letos už jsme se dohodli na penězích. Ale už se to opravdu nahromadilo. Mají velký pokoj ale plný nábytku tak mě napadla truhla kterou bych schovala pod vyvysenou postel. Co si o tom myslíte? Maže někdo?
@Mmm22 píše:
Dobrý den jaký máte názor na dětskou truhlu v pokojíku? Chtěla bych dát dětem (kluci4r. A 2r. ) mají hodně hraček. Nechtějí se jich vzdát hrají se vším. Máme velkou rodinu takže dárky k narozeninám a k vánocům se to nakupi. Letos už jsme se dohodli na penězích. Ale už se to opravdu nahromadilo. Mají velký pokoj ale plný nábytku tak mě napadla truhla kterou bych schovala pod vyvysenou postel. Co si o tom myslíte? Maže někdo?
Truhlu nemá žádné dítě v pokoji. Ale mají zas postele otvírací a tam mají třeba společenské hry a co se vytahuje občas. Co vytahují častěji, tak mají ve skříních. Už vyloženě hračky nee. Ale syn má hodně aut. Různě veliká auta. Když to rozloží po pokoji, tak má vrakoviště přes celou podlahu. Koupili jsme mu na to ty skládané látkové boxy v Ikee. Nějaké má v tom regálu k tomu a ve skříni. Do boxů vleze mraky. Největší kusy aut má ve skříni. Zatím ho sbírka aut stále baví a nechce se ji vzdát. Takže jsme na úklid volili, co je praktické, udělá pořádek. Ale dobře se mu s tím manipuluje.
U staršího jsem ji měla, bylo to fajn, rychle uklizeno. Pak vyšel článek, jak se v truhle přes noc udusily dvě holčičky (nebylo to v ČR) a šla z domu. 🙈
Normalni krabici s vikem z ikei.
A neco mame i v obyc kartonovych krabicich.
My máme umělé veliké boxy, mají kolečka a jsou zaviratelne a je do nich vidět. To je pro mě hodně důležité, protože i v takovém boxu bych ráda viděla občas trochu pořádku.
a zároveň je to lepší i pro dceru, že vidí co v boxu má.
Meli jsme plastove truhly ale musi se ohlidat aby mely otvory, kdyby se tam deti ve hre zavrely, aby se neudusily
Máme dřevěnou truhlu, dcera tam občas vleze, ale zas vyleze a leze tam jenom, když si s ní někdo hraje…takže by ji tam nikdo nezapomněl ![]()
@Katty22 píše:
U staršího jsem ji měla, bylo to fajn, rychle uklizeno. Pak vyšel článek, jak se v truhle přes noc udusily dvě holčičky (nebylo to v ČR) a šla z domu. 🙈
Taky jsem si na to ted vzpomnela.
Truhla je za mě skoro nejpitomnější a dávno překonaný kus nábytku, ale pokud by vám přesně někam pasovala a třeba by měla kolečka, aby se dala dobře vytáhnout, tak proč ne.
My máme truhlu na hračky i box pod postelí a ještě je to málo.