Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potřebovala bych takové ty hezké, vysoké skleničky na kávu, nemůžu ale žádne hezké najít a ráda bych se vyhnula Ikee. ![]()
Mam z nespressa jak na stopce, tak vysoké užší s ouskem. Tak třeba mrkni tam
Ježíšek kupoval ke kávovarů tyhle. https://www.klarstein.cz/…-8-kusu.html?… Zatím jen jednu sadu. Ale je to málo, když přijde návštěva.
Tak musíme přikoupit. Baví nás, jak to hezky vypadá a nepálí.
Na seznamu jich vyjede spousta, pak zalezi, ktere jsou podle tebe ty hezké
ja treba vyslovene nesnasim ty dvoustenne
neodhadnu v nich teplotu napoje a uz sem si párkrát spalila pusu, a treba kamarádce se v nich udelaly nějaké mikroprasklinky a v mycce ji mezi ty steny natekla voda a vypadaly najednou špinavé ![]()
https://www.kuchynskepotreby.cz/…super-value/ ja sem v tomhle tradicni, miluju tyhle ![]()
@Mar__tanka1983 to je malý objem ![]()
Já mám hlavně nespresso, ideál 400ml a vzhledem k mojí úchylce na hrnky a sklenice je to se mnou těžké
jak mne sklenice nebo hrnek něčím zaujmou a mají min 350ml
neledové kafe jsme sehnala za dobrou cenu pěkné skoro 500ml, jedna už se rozbila tak mám ještě jednu
Dvoustěnný mám v oblibě jeden ve tvaru medvěda
manžel naopak má rád naprosto obyčejný bílý hrnek
V tom Max ohřeju mléko když dělám bramborovou kaši
Asi bych hledala dle toho na jak velkou kávu to bude. většinu mám asi na 390ml, at se tam vejde dost mléčné pěny ![]()
@Markéta80 tak kdyz chce nekdo kavu do půllitru, tak to je malé ![]()
Zakl. Píše vysoke, tezko rict, jestli jen vysoke nebo i široké ![]()
@Kamilka0 Aby se do toho vešlo latté, přesný objem nevím, ale může to být tak 0,2? 0,3?
@Kamilka0 A jaké konkrétní prosím? A jaké s nimi máš zkušenost. Díky
@miriamnovakz Tady taky moc ráda nakupuju. Jsou to takové ty trochu svátečnější designové kousky. ![]()
@ivetaf72 píše:
Ahoj, potřebovala bych takové ty hezké, vysoké skleničky na kávu, nemůžu ale žádne hezké najít a ráda bych se vyhnula Ikee.
Jak píší holky, Nespresso je super volba, ještě mám dobrou zkušenost s dvoustěnnými sklenicemi od Eta.