Skleničky na kávu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
4.2.24 20:42

Skleničky na kávu

Ahoj, potřebovala bych takové ty hezké, vysoké skleničky na kávu, nemůžu ale žádne hezké najít a ráda bych se vyhnula Ikee. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
4.2.24 20:45

Mam z nespressa jak na stopce, tak vysoké užší s ouskem. Tak třeba mrkni tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
4.2.24 20:47

Ježíšek kupoval ke kávovarů tyhle. https://www.klarstein.cz/…-8-kusu.html?… Zatím jen jednu sadu. Ale je to málo, když přijde návštěva.
Tak musíme přikoupit. Baví nás, jak to hezky vypadá a nepálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
4.2.24 20:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
4.2.24 21:26

Na seznamu jich vyjede spousta, pak zalezi, ktere jsou podle tebe ty hezké ;) ja treba vyslovene nesnasim ty dvoustenne :nevim: neodhadnu v nich teplotu napoje a uz sem si párkrát spalila pusu, a treba kamarádce se v nich udelaly nějaké mikroprasklinky a v mycce ji mezi ty steny natekla voda a vypadaly najednou špinavé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
4.2.24 21:33

https://www.kuchynskepotreby.cz/…super-value/ ja sem v tomhle tradicni, miluju tyhle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
4.2.24 21:39

@Mar__tanka1983 to je malý objem :mrgreen:

Já mám hlavně nespresso, ideál 400ml a vzhledem k mojí úchylce na hrnky a sklenice je to se mnou těžké :mrgreen: jak mne sklenice nebo hrnek něčím zaujmou a mají min 350ml :mrgreen: neledové kafe jsme sehnala za dobrou cenu pěkné skoro 500ml, jedna už se rozbila tak mám ještě jednu :mrgreen: Dvoustěnný mám v oblibě jeden ve tvaru medvěda :lol: manžel naopak má rád naprosto obyčejný bílý hrnek :jazyk: V tom Max ohřeju mléko když dělám bramborovou kaši :mrgreen: Asi bych hledala dle toho na jak velkou kávu to bude. většinu mám asi na 390ml, at se tam vejde dost mléčné pěny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
5.2.24 07:38

@Markéta80 tak kdyz chce nekdo kavu do půllitru, tak to je malé :mrgreen:
Zakl. Píše vysoke, tezko rict, jestli jen vysoke nebo i široké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamilka0
5.2.24 21:44

@ivetaf72 Jaký objem si představuješ?

• Citovat
  • Upravit
13
6.2.24 21:28

@Kamilka0 Aby se do toho vešlo latté, přesný objem nevím, ale může to být tak 0,2? 0,3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.2.24 16:58

@Kamilka0 A jaké konkrétní prosím? A jaké s nimi máš zkušenost. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.2.24 06:46

@miriamnovakz Tady taky moc ráda nakupuju. Jsou to takové ty trochu svátečnější designové kousky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
22.2.24 08:39
@ivetaf72 píše:
Ahoj, potřebovala bych takové ty hezké, vysoké skleničky na kávu, nemůžu ale žádne hezké najít a ráda bych se vyhnula Ikee. :cert:

Jak píší holky, Nespresso je super volba, ještě mám dobrou zkušenost s dvoustěnnými sklenicemi od Eta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný