Háčkovaný puf
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Puf - hackovany
Dobry den,
chtela bych uhackovat PUF (sedak na zem). Nema nekdo hackovany navod a popripade z jake prize ho hackovat?
Dekuji za pomoc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sice jsem nezkousela (prijde mi to lepsi pletene, coz neumim), ale delala bych radsi kratkymi sloupky (u dlouhych bych se bala, ze se mi to hodne vytaha), aby to bylo pevnejsi. Prizi bych volila nejakou pevnou, nechlupatou a hlavne levnou, spotreba bude hodne velika. Tvarove bych hackovala jako ohromnou cepici - zacit plackou, pak pridavat mene a mene, nakonec nepridavat vubec a potom uz jenom ubirat, dle toho, jaky chces tvar, zda kulatejsi nebo placatejsi. Vycpavala bych polystyrenovyma kulickama (nejspis nacpanyma jeste do nejakyho obalu).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Pexeso. Návod na háčkovaný puf jsem viděla před časem na MMB a taky někde, už nevím kde, ale jmenovalo se to :„uf mám puf“. Měla jsem to dlouho v záložkách, ale smazala to. Tak to zkus pohledat. Byl moc hezký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted jsem projela ty odkazy a jak na MMB, tak z toho clanku je to vsecko pletene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Take jsem objevila navody na pletene. Na hackovany jsem objevila pouze http://www.wixx.cz/…-sedaci-vak/
@ugluk taky tak udelat. ale jak to jednoduse prat
asi to zkusim uplest
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pexeso ufff, litr za tohle? ![]()
jinak jestli umis plest, tak do toho, dle meho to bude pletene urcite lepsi.
Jinak prani - asi bych nechala na boku otvor, kam bych vsila zip. A nebo to prala i s naplni, koneckoncu kojici polstare s polystyrenovymi kulickami nebo dutym vlaknem se snad taky daji prt cele i s naplni, ne? Aspon ten muj teda mohl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk neumim plest
ale as to tezke podle nejakeho videa nebude
a kojici jsem prala jen obal. a pokud to bude velky sedaci vak tak ho asi do pracky nedostanu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pexeso to jsi dobra, ja, ac hodne dobra hackovacka, jsem tomu nikdy poradne na kloub neprisla, ale drzim palce, pak se pochlub vysledkem!
Ja prala polstar jen obal, ale parkrat jsem ho prala i cely (zabral celou pracku), treba kdyz ho dite poblinkalo, tak to nateklo i dovnitr, tak si pamatuju, ze to bylo „oficialne povoleno“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit