PUF návod na háčkování
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
PUF návod na háčkování
Ahoj všichni, začala jsem háčkovat (k tomu ještě i pletu).Momentálně háčkuju deku ze čtverců. Tak a děti by si přály puf. Já prohlížela všechno možný, ale moc jsem toho nenašla. Jeden na Garnstudiu a ještě někde jeden, ale dost složitý. Nemáte někdo návod na nějaký ne moc složitý?
Moc díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Když pleteš, můžu poslat návod z mmb na pletenej. Mám ho vyzkoušenej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduna ahoj,ja pletu ze spagatu, ale navod na hackovany je na hackomanie. cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uháčkovat dvě stejně velká kola a jedem obdélník.
Háčkovat jako čepičku - placka, potom rovně a nakonec zas ubírat do placky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tabusenka polystyrenovýma kuličkama, pur drtí, starýma hadrama… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, háčkovala jsem kolo, když mělo správný průměr (bacha, ještě se rozplácne), tak jsem přestala přidávat, a když byl dostatečně vysoký, zase jsem ubírala - sháčkovávala sloupky dohromady. Vše v jednom kuse. Když už se člověk blíží ke konci, naplnit a doháčkovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa19 ahoj, hledala jsem v diskuzích návod na pletený puf a musím říct, že ty tvé jsou boží! Nemohla bych Tě moc poprosit o návod?
A ještě jsem se chtěla zeptat, je normální, že se náplň z polystyrenovych kuliček neustále seseda? Mám doma jeden háčkovany a nestíhám doplňovat ![]()
Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simelka ja delam podle citu, zalezi z jakeho materialu?
Doporucuji jehlice 12mm ne vetsi, pak jsou tam.nepekne diry a je vytahany, idealne spagaty, ok nahodit podle tloustky materialu, ale delam nejcasteji 45, rad tak 130cca.
2-3 klubka spagatu,lepsi je rezerva a pak udelat treba kosicky ze zbytku.
Z jedne strany delam ubirany. Navody jsou na youtube.
Mam rada prirodu, plnim spaldovymi slupkami z zijembio.
je to tezsi,ale lepsi ve vsech smerech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa19 moc moc děkuji! Ten háčkovany mám taky že spagatu 5mm. Myslíš, že by se to dalo, aby to na ty jehlice nebyl příliš tlustý materiál
jinak teda musím smeknout před tvými výtvory! Fakt nádhera!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simelka ty myslis snury 5mm? Ja mam radeji prave spagaty - nastrihany uplet a to je pokazde trochu jina tloustka. Moje zkusenost je,ze to neni tak hezke na vetsich. Pridavam foto, ktere neni muj vytvor, to jsou vetsi jehlice a snury 5mm
Kazdemu se libi neco jineho, me pak zas treba pisou, ze je mam drahe, ale uz nevidi tu spotrebu materialu a ze je s tim vetsi prace…aby to lip vypadalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit