Půjčení dodávky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.2.22 12:32

Půjčení dodávky

Možná se budu špatně ptát, ale nyní řeším dlouhodobé zapůjčení dodávky, vhledem k tomu, že je můj vůz totálně na odpis. Rozhoduji se, zda je lepší koupit nějakou starší dodávku nebo vůz půjčit (sice draze), ale budu bez starostí. Řešil jste to také někdo? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33143
2.2.22 12:37

Když jí potřebuješ dlouhodobě, tak je blbost si půjčovat, to je lepší koupit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
2.2.22 12:38

Co je dlouhodobě, jaký je případný finanční limit na koupi a jak má být velká?

• Citovat
  • Upravit
7847
2.2.22 13:11

Proč dodávku? Co je s tou starou, nevyplatila by se oprava? Půjčování mě přijde jako nejméně ekonomicky výhodná varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20823
2.2.22 14:08

Na jak dlouho a k čemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.2.22 06:31

Půjčení dodávky

Půjčení či koupení dodávky má své pro a proti, chce to dobře zvážit. Já pravidelně využívám Dodávky. net k dovozu zboží do firmy. Zatím mi to takto vyhovuje. Přeji šťastnou ruku při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.9.25 17:14

Transport-123-POZOR

Pozor na sdílené dodávky Transport-123. Pozorně přečtěte smlouvu a podmínky. Za kouření pokuta 7 000,– ( za každé cigáro znovu), za překročení povolené rychlosti 8 000,–
atd. Všechno přes internet sledují a hned si bez diskuze pokutu strhnou z karty, ze které se platil pronájem dodávky. Bez diskuze. Když to nejde, nízký limit apod., zablokují startování dodávky.
Nesolidní zloději!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7847
3.9.25 18:17
@teta11 píše: Více

Tedy zrovna za kouření v půjčené dodávce bych dával pokuty bez pardonu také. Nevidím moc rozdíl mezi zasvinění interiéru kouřem, nebo třeba zvrhnutím jogurtu na sedačku. Prostě zaplatíš pokutu za to, že někomu znehodnocuješ jeho majetek, co se ti na tom nelíbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí