Půjčka kvůli problému s poplatky VŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, určitě takových diskuzí je tu mraky. Ale za zeptání nic nedám. Neznáte nějakou soukromou osobu, která by mi mohla půjčit 10.000,–? Bohužel je to na zbytek doplacení mé exekuce, která nevznikla žádnou půjčkou, ale dostalo mě do tohohle problému nezaplacené školné na jedné soukromé VŠ, kterou jsem ukončit, kvůli financím. Tudíž banka mi nepůjčí a od nějakých lichvářů bych si jen přitížila. Od rodiny mi bohužel nikdo pomoct nemůže, vyrůstala jsem s babičkou. Mám ještě tátu, ale ten pochybuje celý život zda jsem jeho a teď dokonce po 25-ti letech přišel i s testem otcovství, takže u něj vůbec. A kamarádky mají svých starostí dost. Chtěla jsem se domluvit i s exekutorem jestli bych ten zbytek nemohla zaplatit po částkách, ale řekl, že to musím už splatit najednou a co nejdřív. Za 2-3 měsíce bych měla na to našetřeno, ale bohužel mě tlačí čas. Byla bych moc ráda za nějaký váš tip a jestli někoho takového znáte, i když vím, že šance je mála. Děkuji a přeju zatím hezký den.
Máš vůbec nějakou stálou práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, určitě takových diskuzí je tu mraky. Ale za zeptání nic nedám. Neznáte nějakou soukromou osobu, která by mi mohla půjčit 10.000,–? Bohužel je to na zbytek doplacení mé exekuce, která nevznikla žádnou půjčkou, ale dostalo mě do tohohle problému nezaplacené školné na jedné soukromé VŠ, kterou jsem ukončit, kvůli financím. Tudíž banka mi nepůjčí a od nějakých lichvářů bych si jen přitížila. Od rodiny mi bohužel nikdo pomoct nemůže, vyrůstala jsem s babičkou. Mám ještě tátu, ale ten pochybuje celý život zda jsem jeho a teď dokonce po 25-ti letech přišel i s testem otcovství, takže u něj vůbec. A kamarádky mají svých starostí dost. Chtěla jsem se domluvit i s exekutorem jestli bych ten zbytek nemohla zaplatit po částkách, ale řekl, že to musím už splatit najednou a co nejdřív. Za 2-3 měsíce bych měla na to našetřeno, ale bohužel mě tlačí čas. Byla bych moc ráda za nějaký váš tip a jestli někoho takového znáte, i když vím, že šance je mála. Děkuji a přeju zatím hezký den.
Lidi co dluží a chtějí další peníze dokáží vymyslet cokoliv. Takže ti věřím jen to, že chceš další peníze. Nic víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius jasný to chápu, já bych byla taky radši kdyby to nebyla pravda, ale bohužel se mi to stalo, tak proto jsem se poptala, jak říkám za zeptání člověk nic nedá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cizí člověk ti nepůjčí, jen lichvář. Jinak v ČR, kde je mraky veřejných VŠ, jít studovat soukromou a zadlužit se, je fakt hloupost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava no, to byla hloupost. Od lichvářů se bojím, jelikož až zaplatím těch 10.000,– tak budu mít klid, ale pokud si to půjčím od těhle lidí, tak mi začnou akorát další problémy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Domluv si v zaměstnání půjčku, nebo zálohu na mzdu a aby ti to strhávali třeba po tisícovce měsíčně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodej notebook, prodej mobil, prodej televizi, prodej gauč, prodej postel, prodej mikrovlnku, prodej oblečení.
Agentura Dantem dělá inventury ze dne na den ti vyplatí nějakou tu tisícovku. Najdi si na fb komparzní agentury a jdi někam na komparz, jdi „darovat“ krev, KFC nebo Mc nabízí velmi flexibilní směny, třeba by šlo domluvit i rychlé vyplacení ![]()
10 tisíc není taková částka. Vždyť do výplaty je min 10 dní, tak přece musíš mít i něco na účtě? Do další výplaty holt budeš jist čínské polívky, no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kr132 píše:
@Kfětoslava no, to byla hloupost. Od lichvářů se bojím, jelikož až zaplatím těch 10.000,– tak budu mít klid, ale pokud si to půjčím od těhle lidí, tak mi začnou akorát další problémy.
A myslis, ze nelichvari (tedy soukrome osoby) se neboji pujcit nejake random osobe desitku? Na soud to neni, to by pak prosoudili vic. Holt sahnout do rezerv a prodat, jit darovat plazmu a pozadat nekoho, kdo te zna, o pujcku ci zalohu.
- Citovat
- Upravit
Popros v praci o zalohu a bez nekam na brigadu a mas to po kupě za chvilku. Nikdo neni takovy blazen, aby cizi evidentně nezodpovědné osobě pujcoval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kr132 píše:
@Cenarius jasný to chápu, já bych byla taky radši kdyby to nebyla pravda, ale bohužel se mi to stalo, tak proto jsem se poptala, jak říkám za zeptání člověk nic nedá
Hele 10 000,– zvládneš nabouchat za pár dní na brigádách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!