Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
My jsme byli spokojení s Pukym, syn byl větší, tak jsme brali rovnou Wutsch. Naučil se na něm ve 13 m, když ještě ani sám nechodil a chce na něm jezdit dodnes, i když už má „kolena pod bradou“
Do ničeho se nikdy nekopal. Z půjčeného Endura se mi jednou vyvrátil naznak a to měl už rok a půl. Po 2,5 letech je prakticky jako nové, jen je podřené sedátko, jak na něho nakládal kamínky
Odvozí další dítě, myslím si, že výrazně se jeho stav nezhorší a jak tu padlo, ještě ho pak určitě za dobré peníze prodám.
A nedělá brajgl, takže mě slyšel, když jsem volala, že má zastavit
(a taky o nás nevědělo půl města, že jedeme
)
Puky pukylino a to bezkonkurenčně. Je pravda, že stojí hodně, ale prodáš ho s minimální ztrátou. Všichni si myslí, že děti o něj zakopávají, ale není to tak. Malá jezdila od 11 měsíců, takže myslím že vcelku brzo. My si enduro odzkoušeli několikrát v MC a ty pády mi za to nestály. Enduro jsme jí kopili až v roce a půl na ven, protože jí už pukylino bylo malé a wutsch jsme nechtěli, protože teď k vánocům dostane First bike.
Kdy na něm bude jezdit? Pokud plánujete na Vánoce, tak si asi moc nezajezdí ani na jednom. Je pravda, že ty plastové motorky jsou hlučnější a asi i méně stabilnější, ale dítě, které pevně sedí a jistě chodí to dokáže vybalancovat.
Dceři bude o Vánocích 15 měsíců a zvažuju taky koupit odrážedlo Puky, ale z druhé ruky. Jen nevím jestli Pukylino nebo už radši to Wutch. Dcera není žádný dlouhán, ale mám pocit, že v té velikosti tam není takový rozdíl ne? Co byste doporučili?
Rozhodně wutsch. Máme pukylino a na 14 měsících už jen tak tak. Tak zrovna řešim jestli wutsch nebo enduro. Ale jinak je to super věcička. Vůbec se nemusím bát, že si někde namele.
@Kiki982 píše:
Rozhodně wutsch. Máme pukylino a na 14 měsících už jen tak tak. Tak zrovna řešim jestli wutsch nebo enduro. Ale jinak je to super věcička. Vůbec se nemusím bát, že si někde namele.
Už máme doma Wutsch - přes inzerát tady z emimina, dojeli jsme, vyzkoušeli, dcera je spíš menší a ten wutsch je pro ní akorát, ještě že jsem nekupovala to Pukilino - sedátko krásně vytvarované akorát na prdku, takže sedla a hned „jela“. S obyčejným odrážedlem za 200 kč máme problém, že si nesedá na sedátko, ale před něj a to se pak špatně jezdí a co se stability týče tak to je nebe a dudy.
Jak je vaše malá velká? Aby tý naší nebylo už taky malé, jako pukylino.
@Kiki982 píše:
Jak je vaše malá velká? Aby tý naší nebylo už taky malé, jako pukylino.
Měří 80 cm… Mně překvapilo jak je malinké, z fotek jsem měla pocit, že bude mnohem větší.
Všude píšou jak jsou stejný, ale pukylino je ještě o dost menší, teda hlavně kratší. Malá si najíždí na patičky. A wutsch má mít kolečka o 6cm dál. Tak doufám že si pomůžem. Protože na enduro se mi ji ještě dávat moc nechce. Co jsme zkoušeli, tak to bylo dost nestabilní, i když už má něco naježdíno, jezdila dřív než chodila. ![]()
@kiki982 píše:
Všude píšou jak jsou stejný, ale pukylino je ještě o dost menší, teda hlavně kratší. Malá si najíždí na patičky. A wutsch má mít kolečka o 6cm dál. Tak doufám že si pomůžem. Protože na enduro se mi ji ještě dávat moc nechce. Co jsme zkoušeli, tak to bylo dost nestabilní, i když už má něco naježdíno, jezdila dřív než chodila.
A jak je stará? Že by si tím Kristýnka najížděla na paty to fakt nehrozí, ale když to zkoušela, tak do těch zadních koleček kopala, ale byla to první zkušební jízda, takže věřím, že se to za chvíli naučí. Když o tom tak přemýšlím, asi necháme malování až se to naučí, aby nám to zase celý neomlátila ![]()
Její 14 měsíců. Naše Kristýnka se naučila zatáčet okolo 12m. Tak věřím, že to stím otloukáním nebude tak hrozný.
To jsem ráda že nemáte problém stěma patičkama, protože už jsme ho objednali.
@kiki982 tak to máme dost podobně staré Kristýnky
- kdy je narozená?
Narodila se 28.9. Tak odrážedlo už dorazilo a je opravdu vetší (naštěstí). Tak jsem zvědavá jestli si všimne že je jiné. Má totiž stenou barvu.
@kiki982 jsme starší 3.9.
ale nožičky budeme mít asi krátké po dědečkovi
já se těším až ho o ježíška dostane a bude drandit
Snad Vám to vyjde a vše se vydaří. Určitě se jí to bude líbit. Naše plány se dnes rano dost pozmněnily. Byli jsme na chýře a mála má naštíplé dvě kostičky na ruce.
Takže jí ho ani pod stromeček dávat nebu, aby jsem jí tím nezlobila. Má totiž sádru až po ramínko, takže by moc jezdit nešlo. ![]()