Puky vs. Enduro?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1004
29.11.12 19:32

puky vs enduro?

Coje lepší poradte puky nebo enduro, pro roční dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
29.11.12 19:36

Enduro - je lehounký, krásně jezdí, vydrží všechno.. A je i o dost levnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.11.12 19:37

A hlavně Puky má podle mě ty zadní kolečka moc od sebe.. Musí do nich kopat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
29.11.12 19:43

Malý dostal enduro na roček, má ho doma dva měsíce, nejezdí na něm každý den, zpočátku mu to nešlo, ale teď už dělá velké pokroky, jezdí mu to dobře a myslím, že na jaře už s ním vyrazíme v pohodě ven :)
za mě bych volila enduro, dítku to možná trvá trošku dýl se na něm naučit, ale pak už to je super a nemalou roli hraje taky finanční stránka, ten rozdíl v penězích je docela markantní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
29.11.12 19:44

Jednoznačně enduro, Pukylino je celkem nízké a zbytečně drahé, službu udělají obě. Ale nohy si naše šikulka přejížděla obojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
29.11.12 19:47

V roce Puky, enduro zvládne minimum dětí. Ale už v 15m Enduro, rptože u Pukho se kope do zadních koleček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
29.11.12 19:49

Za mě puky. Zvládl ho na roce. Do koleček se vůbec nekopal je tiché stabilní píská no je prostě super. Doma na něm drandí ještě teď ve 2,5 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
29.11.12 19:59

Já fandím Pukylínu, je super. Děti na něm jezdili jak draci ještě ve 2,5letech. Je stabilní, nepřetáčí se řidítka, nedá se převrátit do zadu, je tiché a do zadních koleček nekopali. My si ho nakonec nechali na ježdění doma a ven jsme koupili malá endura, a stejně měli děti i já radši ta Pukylína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvam
29.11.12 20:02

Já jsem taky pro pukyho. Koupila jsem už ježděné v bezvadném stavu.

• Citovat
  • Upravit
31594
29.11.12 20:05

Puky na úplný začátek, malej začal chodit ani ne před 2m, takže teď jezdí doma na puky a k vánocům dostane práve enduro, protože už hodně zakopává o ty přední i zadní kolečka.
Ale na učení je lepší puky, protože dítě nemusí řešit držení balancu.
Já ho kupovala za 800,– z druhé ruky, využil prvorozený, teˇdrandí druhorozený a pokud ho do vánoc nějak nezdemoluje, tak ho využije i třetě :lol: Kdybych se ho teď chtěla zbavit, tak si myslím, že bych ho třeba za pětistovku prodala, tak by to zas taková investice v konečném důsledku nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10847
29.11.12 20:11

Si i myslím, že záleží dost na tom, jestli už jste nějaké odrážedlo vyzkoušeli a potom už to bude o zvyku. Mně by na tom Pukym vadilo, že za tu cenu z něj může poměrně rychle vyrůst. Taky jsem ho chtěla. Nakonec máme odrážedlo Superbike. Zdají se mi tam být pohodlnější ty plasty k sednutí (oproti jiným plastovým motorkám), ten plast je pevný, nicméně pružnější. Cena sehrála taky své. Pokud na ceně nesejde, tak bych klidně vyzkoušela Puky. Neuděláte chybu ani s jedním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
29.11.12 20:36

Já bych řekla, že to musíš vyzkoušet. Moje holky puky nenáviděli - obě měli enduro. Sestřiny nenáviděli enduro a měli puky :)
Bydlíme spolu v domě, tak se to hromadně zkoušelo :D… Je to fakt na dítěti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
29.11.12 20:37

Každopádně ve 2-letech jasně 2.velikost PUKY… je to úúúžasně malinké odrážedlo se 2 kolečky a moje Saša už od 2 let zahodila motorku a má Puky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
29.11.12 20:48

Malá dostane k 1.narozeninám malé Enduro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
29.11.12 20:53

Máme oboje a syn má rád oboje, v roce začal na Puky, nejdřív jen vysedával a pískal, ale naučil se rychle. Na enduru ztrácel rovnováhu, to až trochu později. Máme to nejmenší, používáme jen venku, sousedům vadilo, jak na tom tady drandil.

Do bytu je asi lepší Puky, je to tichoučké, koupila jsem jeté za 500,– na MMB. Je to jedno, zničit to doma nejde. K tomu má ještě odrážedlo traktor Falco a ten miluje nejvíc momentálně, naloží do přívěsu hračky a převáží. Taky jsem pořídila jetý, za pár korun tolik radosti ;)
Asi je fakt lepší někde vyzkoušet, na enduru mu nějak vadily řídítka ze začátku, puky má větší, ale zase se na něm nedá jezdit tou pekelnou rychlostí, jak na enduru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí