Půlkruhový sprchový kout

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4760
29.4.15 12:59

Půlkruhový sprchový kout

Ahoj holky,

jdu si pro radu :mavam:
sháním půlkruhový sprchový kout 90×90, ne s čirým sklem a nejlépe s jinou vaničkou než bílou (dělá se to vůbec?)…
Máte někdo tip?
Jsem měla mít vyzděný sprcháč a sehnat jen dveře a najednou je změna a já už nemám sílu :pocitac: :zed:

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13738
29.4.15 13:06

Doporučovala bych sílu objevit a ten zděný kout dotáhnout, s tím kupovaným budeš za pět nešťastná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
29.4.15 13:10

On tam na zděný není prostor :zed:
během rekonstrukce se to nějak po… a máme větší kuchyni a koupelna se o to zmenšila a čtvercový vyzděný sprcháč tam prostě nedáme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
29.4.15 13:22

Já mám doma sprchový box víc jak 10let a teprve poslední rok začal téct, chce to koupit kvalitní. Taky koukáme po novém, tady jsem třeba našla něco, co nemá vyloženě bílou vaničku, spíš trochu do kapučína.

http://www.arttec.cz/…ox-18832.htm

Ale tobě stačí asi jen dveře a vanička ne?

Příspěvek upraven 29.04.15 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13738
29.4.15 13:22

Já teda jen tak střílím, ale nedá se to vyřešit nějak jinak? Třeba sklo ze dvou stran nebo něco takového? Já bych se prostě snažila za každou cenu to nějak vymyslet jinak… Ale já jsem proti těmto koutům hodně zaujatá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
29.4.15 13:28

Jinak pokud chceš jen vaničku a dveře, dá se koupit ještě z „litého mramoru“ a tu jsem viděla i černou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
29.4.15 13:40

Máme půlkruhový, vaničku z litého mramoru, dvířka z kouřového skla, otevírání dveří ven, ne šoupací.
Tady si nevybereš? :mrgreen:
 http://www.roltechnik.cz/…ty-ctvrtkruh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
29.4.15 13:41

Holky, jj stačí mi jen dveře a vanička… černá by byla super…

@AnastazieB taky nemám ráda sprchové kouty… nic jiného mě nenapadá. Měla jsem mít krásný vyzděný kout se skleněnými dveřmi a vydlážněným dnem… jenže manžel dělníkům odkýval, že zvětšit kuchyni a zmenšit koupelnu a kdyby tam byl ten vyzděný sprcháč, tak skoro neprojdeme na záchod :zed: :zed: já se to dozvěděla včera, už je hotovo, takže nenadělám nic :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
29.4.15 14:00
@Moise píše:
Máme půlkruhový, vaničku z litého mramoru, dvířka z kouřového skla, otevírání dveří ven, ne šoupací.
Tady si nevybereš? :mrgreen:
http://www.roltechnik.cz/…ty-ctvrtkruh

to já bych si asi i vybrala, ale ta černá vanička asi bude problém :think:

Dělají se k těmto sprácháčům i dveře, co jdou otevírat dovnitř i ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
29.4.15 14:31

@Jarka K nám jdou jen ven. dovnitř by to asi nešlo, to by musel být velký sprcháč, aby ses tam otočila a zavřela :think: Jinou vaničku než bílou jsem neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
29.4.15 14:58

@Jarka K
Máme sprcháč od Ronalu čtvrtkruh (rohový) a dveře kyvné, lze otevírat ven i dovnitř. Úplně ale nevím zda hledáš sprcháč čtvrtkruh ( umístěný v rohu) nebo jak píšeš půlkruhový, ten se dává k rovné stěně do prostoru. Těch se moc nedělá, zabývají se těmito kouty třeba HUPPe ale cena 40tis.
Pokud je to sprcháč čtvrtkruh, pak barevné vaničky má Roltechnik, Ronal, Sapho nebo tady:

http://www.eden-koupelny.cz/…-color-.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
29.4.15 15:00
@enyem píše:
@Jarka K
Máme sprcháč od Ronalu čtvrtkruh (rohový) a dveře kyvné, lze otevírat ven i dovnitř. Úplně ale nevím zda hledáš sprcháč čtvrtkruh ( umístěný v rohu) nebo jak píšeš půlkruhový, ten se dává k rovné stěně do prostoru. Těch se moc nedělá, zabývají se těmito kouty třeba HUPPe ale cena 40tis.
Pokud je to sprcháč čtvrtkruh, pak barevné vaničky má Roltechnik, Ronal, Sapho nebo tady:http://www.eden-koupelny.cz/…-color-.html

jojo, čtvrtkruh, jsem blbá :mrgreen:
díky, něco takového jsem hledala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
29.4.15 18:23

Jestli můžu poradit, tak nekupujte s posuvnými dveřmi na kolečkách. Kolečka věčně vypadávaj, když ne celý, tak se z nich svleče těsnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
29.4.15 20:38

Já bych určitě doporučila koupit sprchový kout dostupných výrobců v ČR.
Ronal, Roltechnik, Hopa, Kermi. Vždy k nim seženete náhradní díly: nové těsnění, kolečka atd.
Ke sprcháčům z Obi, Bauhausu a podobným se většinou nedá nic dokoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
29.4.15 21:32

@enyem my máme Roltechnik z OBi :mrgreen: Oni tam prodávají i tyhle značky… Kdysi dávali kuponkové slevy, tak jsme to na to použili, takže to vyšlo cenově dobře, ale to už asi teď nedávaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí