Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
AHoj,
nemáte někdo typ jak vyrobit síť proti hmyzu do střešního okna? Originál od Veluxu stojí kolem 2000,– Kč, to je na nás moc drahý ![]()
Možná blbost, nemám to střešní okno…Ale napadá mě dřevěný rám se síťkou, připevněný zevnitř na stropě. Na jedné straně panty, na druhé zástrčka. Aby šla vyklopit dovnitř při otvírání/zavírání okna a poté zástčkou zajistit ![]()
Dává se to na ostění a dovoluje to vyklopit okno pouze částečně… nicméně… síť od VELUXu sice stojí tisíce, ale po doma dělaný cokoliv asi nebude moc pěkný
jedině by to někdo udělal fakt pěkně… což se zase finančně možná vyrovná VELUXu… (pracuji tam…)
Řešili jsme doma několik let. Podomácku vyráběné, různě uchycené - všechno vypadalo strašně a fungovalo nespolehlivě. Nakonec jsme šli do těch originálů od Veluxu a měli jsme to udělat už dávno! Je to fakt super věc a za ty peníze to rozhodně stojí. Jednou nebo dvakrát za rok má Velux slevy, tak zkuste vychytat nebo projdi web a zkus sehnat levněji. Některé firmy nabízejí originály od Veluxu za nižší cenu i s dopravou.
V dm jsem loni kupovala síť proti hmyzu cca za 60 Kč - okraje se nalepí do okna a je to… Žádná extra kvalita, ale přijatelné řešení
@Lavergne A do střešního okna které je vyklápěcí tu síť nalepím jak? To nejde…
@Dovesilke Dnes mám den blbec prostě…
Máš pravdu, nejde - nějak se mi povedlo přehlídnout slovo „střešní“… ![]()