Puntíky u Jack Russellíků

46
31.5.14 22:04

Puntíky u Jack Russellíků:)

Ahoj holky :) Máme doma fenku JRT (1r a 3m) a všude po těle má tmavý puntíky :) Poprví se jí objevily ještě když malý štěňátko, pak jí zmizely a pak se jí objevily když začala poprvý hárat, no a už jí zůstaly :D má je fakt ale všude :D má celý puntíkatý bříško, ťapky no prostě všude je má :D co to znamená? je to u JRT normální? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1311
31.5.14 22:14

Ano je to úplně normální :mrgreen: mají to třeba i francouzští buldočci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.5.14 22:15

Děkuju Niky :) Prostě mě jenom zajímalo, nic víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
31.5.14 22:22

A co třeba strejda gůůůgl? :mrgreen: fakt velký důvod k založení diskuze :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46
31.5.14 22:26

@Krasavicaa A co je ti po tom? :D tady si snad každej může založit jaký téma chce ne? :D a určitě tu každej čeká na takový chytráky jako jsi ty :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
31.5.14 22:27

@NikyNikol i naše angličanka to má, je už jak kropenatá slepice :mrgreen: hlavně když je mokrá, tak jdou vidět všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
31.5.14 22:27
@NikyNikol píše:
@Krasavicaa A co je ti po tom? :D tady si snad každej může založit jaký téma chce ne? :D a určitě tu každej čeká na takový chytráky jako jsi ty :D :potlesk:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chudinko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20767
31.5.14 22:28

@NikyNikol Že se s tou chudinkou bavíš :nevim: :mrgreen: Myslím, že puntíky jsou normální, i když ho ted teda nemám u sebe, ale myslím, že je má :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.5.14 22:28

@Bobsh je to strašně legrační, ale ona je tak roztomilá :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.5.14 22:29

@Krasavicaa no tak teď jsi mi to teda natřela KRASAVICO :D nebudu z toho normálně spát :D bože :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tynkycat
31.5.14 22:30

Normální pigment…

• Citovat
  • Upravit
46
31.5.14 22:31

@radkka Radu, když ona mě docela baví :D ale ona si asi myslí, že je paní důležitá, ale co mi je po ní :) Tak to sem ráda, že nejsem jediná co má doma piďi dalmatina :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
31.5.14 22:31
@NikyNikol píše:
@Krasavicaa no tak teď jsi mi to teda natřela KRASAVICO :D nebudu z toho normálně spát :D bože :D

:pankac: :pankac: :pankac: to máš blbý :mrgreen:

Podívej se, na veřejným webu sis zadala diskuzi, tak se k ní může kdokoli vyjádřit. :P

• Citovat
  • Upravit
46
31.5.14 22:32

@Tynkycat Díky, taky jsem si to myslela, ale prostě sem jen chtěla vědět, jestli jsem jediná, kdo má doma puntíkatýho Jacka :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
31.5.14 22:33
@Tynkycat píše:
Normální pigment…

:pankac: to ví každý normální člověk ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...