Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@stinga No vy moc neradíte, jen řešíte Nick. To opravdu není k tématu. Nezlobte se na mne.
@Veju3 píše:
@stinga No vy moc neradíte, jen řešíte Nick. To opravdu není k tématu. Nezlobte se na mne.
však já ani netvrdím, že ti radím - a proč bych měla radit, když to řešíš se studovanými lékaři na pohotovosti, a že jsi Mattoni je úplně jasné
@stinga píše:
však já ani netvrdím, že ti radím - a proč bych měla radit, když to řešíš se studovanými lékaři na pohotovosti, a že jsi Mattoni je úplně jasné
Proc myslis, ze je to ona. Ta Mattoni je nejaka proflakla?
@Veju3 píše:
Takže nikdo z Vás netuší co ty příznaky a vyrážka může být a zda to spolu souvisí? @beruska9 netlačila jsem jí proboha na obličej, už tak jí je zle natož abych jí něco mačkala.
Teď spí a tak kdyby v noci plakala, tak ji dám Nurofen, teď je horká, byla jsem se podívat. No a samozřejmě druhé dítě začlo kašlat.
No primacknout jemne prstem, ne ji projit skrz lebku..ja jen ze stuhla sije a vyrazka, co nezbela, byva u meningokoka ![]()
Tak nás o půlnoci vezla sanitka. Zvracela a 42 teplota. Jak kamna. No prý viroza v 1 v noci nás pustili. CRP 8. Máme střídat paralen nurofen, do očí vyplachovat a něco na kašel sirup
Tak už nemá horečky max 38, 40 už naštěstí ne. A bere antibiotika do očí, protože ji tekl a teče žlutý hnis a nic neviděla. ![]()
@meduzza pořádá má 37,5-38 večer. A včera zaclo to žluté tect synovi z očí, volala jsem do nemocnice na pohotovost, byl horký měl 38, řekli, že mu můžu dávat ty antibiotika Tobrex do očí. Podle mě zánět spojivek. Boleli ho oči, pálí, nemohl usnout až v 23 hodin konečně usnul. Měl slepeny oči úplně stejně. Teď mají 37,5 oba a oba šílený kašel.