Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nevíte, co by to mohlo být? Doktorka neví a na kožním mi řekli, že asi ploché bradavičky, ale není si jistá.. už to má asi týden teploty nemá, jen trochu průjem. Jsem už z toho nešťastná a hrozně na nervy ![]()
@martina.se
Vůbec ji to nesvědí.. A hlavně ji jsou teprve 2 měsíce.. Neštovice by přece doktorky poznali ![]()
A u obvoďačky jsi byla? Syna také nic nesvědilo. Dcera je měla jako hodně malé mimčo.
Edit
Jo byla… Tak ta by to přeci poznala
Taky mě napadly neštovice. Ale kde by vzala tolik bradaviček v takovém věku
Z bazénu?
@Janča91 píše:
@martina.se
Vůbec ji to nesvědí.. A hlavně ji jsou teprve 2 měsíce.. Neštovice by přece doktorky poznali
je to mrňousek, nic ho svědit nemusí
navíc mimina to většinou snáší mnohem líp, jak starší děti.. ale asi tak - soudím dle fotky, jinak těžko říct..
Já právě nevim
měla jich pár, tak jsem myslela, že to jsou potničky. Ale pak se ji to takhle rozšířilo, nejdřív měla červený flíček a z toho vylezl pupínek. Doktorka řekla, že vůbec neví a na kožním si právě taky nebyla jistá. Že by to mohli být bradavičky, tak mi na to dala nějakou zelenou vodičku a nějakou bílou mastičku, ani nevim jak se to jmenuje.. Ale přijde mi to pořád stejný ![]()
V bazénu jsme s ní nebyli, ani nikdo z nás bradavice nemá, takže fakt netušim..
Pokkd to nepomůže, běž za jinou kožní. A neměnila jsi např. UM? Jestli to není alergie.
@ivunak
Používám nutrilon už od porodnice, od 1 měsíce je už plně na něm. Ale začlo to až asi před 2-3 týdny.. Prášek na praní mám stejný a Um jsem taky neměnila.. ![]()
Máme to teď doma. Dcera má nestovice.
To je fotka první den ve ctvrtek co se pupínky objevily.