Ahoj, jsem 4 měsíce po porodu. V těhotenství se mi začali dělat takové červené pupinky na zadku, časem zmizí ale tvoří se další a další. Občas až takové podkožní pupinky které dost bolí, nedávno se mi udělal velký bolak mezi pulkami jak se dotýkají a asi po týdnu praskl a tekl z něho hnis a krev ale je to týden a zase tam ten hnis asi je protože Bolák nezmizel, je až do fialova a docela to bolí když si špatně sednu. Nevíte co s tím? Jsem hubená takže to nadváhou být nemůže a dost mě to trápí a stydím se. Za chvíli jedem na dovcu a rada bych se toho zbavila a užila si toto léto hezké plavky Poraďte čím třeba mazat.
Ahoj, jsem 4 měsíce po porodu. V těhotenství se mi začali dělat takové červené pupinky na zadku, časem zmizí ale tvoří se další a další. Občas až takové podkožní pupinky které dost bolí, nedávno se mi udělal velký bolak mezi pulkami jak se dotýkají a asi po týdnu praskl a tekl z něho hnis a krev ale je to týden a zase tam ten hnis asi je protože Bolák nezmizel, je až do fialova a docela to bolí když si špatně sednu. Nevíte co s tím? Jsem hubená takže to nadváhou být nemůže a dost mě to trápí a stydím se. Za chvíli jedem na dovcu a rada bych se toho zbavila a užila si toto léto hezké plavky
Poraďte čím třeba mazat.