Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Dobrý den, dcera 12let má na stehnech takové pupinky, když si na to sáhne tak si to celkem bolí. Některé jsou takové červenější některé takové bledší. Má to tak 14 dni cca. O co jde?
Kožní lékař poblíž je?
@Anonymní píše:
@Russet máme ho celkem daleko
Tak se tam snad objednejte, ne?
@Anonymní píše:
@Russet máme ho celkem daleko
Blízko nebo daleko, myslíš že to vyvěštím z kávové sedliny? I kdyby tu byla nějaká dermatoložka, chtěla by to vidět. Chceš se zachovat rozumně a odpovědně? Tak šupej s dcerou k lékaři.
@Anonymní píše:
@Russet premyslela jsem jestli to nemůže být jak si tře stehna o sebe
Jak to máme vědět? Nemám ani diplom z medicíny, ani jsem to neviděla. Objednej se k lékaři.
@Anonymní píše:
@Russet premyslela jsem jestli to nemůže být jak si tře stehna o sebe
Pokud to je na vniřní straně, tak ano. Pomůže podpažďák. Nanést suchou kůži, až se to zahojí. Měla by pár dní nosit kalhoty.
@Russet Ano na vnitřní straně. Má totiž velké stehna tak mne to napadlo. Dekuji za radu
@Anonymní píše:
@Russet Ano na vnitřní straně. Má totiž velké stehna tak mne to napadlo. Dekuji za radu
Ale pozor, ať se to nezapaří a nepodhnisá.
Jestli to má z vnitřní strany, může to být prostě opruzenina.
Takže jako s dětskýma prde*kama - hodně větrat, opatrně omývat, mazat bepanthenem nebo sudocremem.
Pokud bude víc chodit, tak do uzdravení raději nosit tříčtvrťáky nebo delší šortky.
Pak je šikovné si daná místa mazat tuhým antiperspirantem, tím se kůže ochrání, aby se nedřela.
Dobrý den, dcera 12let má na stehnech takové pupinky, když si na to sáhne tak si to celkem bolí. Některé jsou takové červenější některé takové bledší. Má to tak 14 dni cca. O co jde?