Škrábani za ouskama

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.7.22 03:48

Škrábani za ouskama

Dobry den,
Mám doma dvou měsíční holčičku a poslední asi tři dny nebo spis noci, se furt skrabe na ouskama a okolo ousek.. paní doktorka nám řekla ze tam má jen suchou kůži, tak jsme to promazavaly a bylo to dobre.. samozřejmě mažeme furt a stale, ale bohužel, tedka tři noci mi přijde ze se to zhoršilo, mala je neklidna, skoro nespinka a furt se tak nějak škrabe.. vůbec nevím co s tím a co by to mohlo být.. naše paní doktorka má tedka dovolenou takže musíme týden počkat.. budu rada za jakékoliv rady co by to mohli být..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
596
10.7.22 05:31

Kdyz se mi takhle,,skrabala" mala tak byla unavena a chtela spat. Ale pokud tam mate nejakou vyrazku tak to poradi jen lekar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
10.7.22 07:12

Dobry den, uz tady nekde na toto tema diskuze je, bude uz starsi, matne si ji pamatuji. Muj starsi syn toto delal uz od miminka, byla to alergie. Zacinalo to tak, dnes je alergik, astmatik…Bral tenkrat Fenistil kapicky (uz od miminka) a dost to pomohlo. Nemate k tomu dispozice, nejste rodice alergici? Skrabal si ouska, okolo ousek a mel to cervene i uvnitr. Taky mi temer nespal a byl neklidny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.7.22 07:59

Rukavičky na ruce nebo zavinout ručičky do zavinovačky. Namazat za oušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
10.7.22 09:29

Malá to dělala, když byla přetažená a nevěděla, co s rukama. Než se začala sama přetáčet, tak jsme zavinovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.22 11:33

A nebo prostě zjistila, že ty uši má :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1402
10.7.22 23:22

Tak to může mít různé důvody. Mně se holka vždycky dost potila na hlavičce a pak se drbala. Doporučila bych zkusit zavinout, ale třeba dcera to nesnášela. jak byla ospalá tak se právě škrabala na tvářích, koupila jsem usinacka a ona si ho chytla do ručiček a hned usnula (teď ji bude rok a půl a usinacek je její nejoblíbenější věc, bez něho neusne).
Zkus mazat a dát jí něco s čím se při spaní bude cítit dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí