Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,
nemá tady někdo z Vás zkušenost s krmivem Purina Cat Chow? Vím, že vyrábějí spousta druhů a jsou velmi často doporučováná veterináři. Zaujaly mě ty rybí, nebo pak „Hairball control“, které se hodí pro domácí kočky.
Často čtu, že kočkám extrémně chutnají a moc toho nespotřebují.
Jo, a taky se chci zeptat jestli nějak kočce ublíží dospělácké krmivo. Má 7 a půl měsíců a vypadá jako dospělá kočka. Má všechny zuby. Dostává ještě konzervy, kapsičky, sem tam masíčko.
DĚKUJI. ![]()
Ahoj,
my teda Purinu obecně kupujeme rádi a ta, co píšeš, je samozřejmě taky dobrá
Náš kocour po zánětu močáku už musí mít jenom krmivo pro kastrované kočky, ale dřív jsme kupovali ty anti-hairball a chutnaly mu. A to je docela náročnej, protože už od kotěte jsme ho naučili na dražší žrádlo ![]()
Dospělácké krmivo určitě neublíží, ale je lepší kupovat pro koťata, protože obsahuje víc „něčeho“ na růst
Mz mu do roka dávali jen juniory a dnes je z něj megakocour (6,5kg).
@marmaris Ahoj. Naše kočka je taky mega, protože už možná váží 4 nebo 5kg (Zkazila se nám váha a proto jsem ji už dlouho nevážila). Naposledy vážila 3,2kg a už je to tak měsíc a půl, když se nám zkazila. Je to kříženka Britské kočky, tekže tu váhu má asi po ní
Jediné krmivo, které nasnáším od Puriny je Friskies a Darling, protože jsou obarvované, jsou v nich chemikálie, prostě hnus.
Jo, to je pravda, Darling jsem nikdy nekoupila, ale friskies občas jo. Je to prostě levnější no.. My se snažíme kupovat jen ve zverimexu a ty Cat Chow vyjdou cenově docela přijatelně
@marmaris Já jsem to taky koupila, ale moje koťátko pořád hublo ![]()
Dnes jsem koupila toto krmivo vážené, chtěla jsem bezobilne, ale nevím, jestli to tak je.